CHAMPIONS LEAGUE

"Κόκκινη κάρτα" στη Μέι επειδή στήριξε τον βοηθό του Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

"Κόκκινη κάρτα" στη Μέι επειδή στήριξε τον βοηθό του Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

Βουλευτής έδειξε... κόκκινη κάρτα στην πρωθυπουργό της Μ. Βρετανίας, Τερέζα Μέι, επειδή δικαιολόγησε τον βουλευτή των συντηρητικών, Ντάγκλας Ρος, ο οποίος απουσίασε για να βρίσκεται βοηθός στο Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός. (VIDEO)

Ο Ντάγκλας Ρος ήταν βοηθός διαιτητή στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό στο "Καμπ Νόου". Το φοβερό της υπόθεσης με τον Σκωτσέζο είναι πως στην χώρα του είναι βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος και για να βρίσκεται στο παιχνίδι του Champions League, έπρεπε να απουσιάσει από μια κρίσιμη συζήτηση στο Κοινοβούλιο για την ψήφιση μιας σειράς σημαντικών μεταρρυθμίσεων για την κοινωνική πρόνοια.

Ο ίδιος προτίμησε να βρίσκεται στο παιχνίδι και έλαβε σχετική άδεια για την απουσία του, όσο θα γινότα η κρίσιμη συζήτηση στο Γουέστμίνστερ. Η απουσία του προκάλεσε αντιδράσεις λόγω της μεγάλης σημασίας των μεταρρυθμίσεων που θέλει να περάσει η κυβέρνηση και θεωρήθηκε από πολλούς ως απαράδεκτη.

Θυμίζουμε πως ο υπουργός Εργασίας της Σκωτίας, Πολ Σΐνεϊ, τον στοχοποίησε, τονίζοντας πως πρόκειται για ανισόρροπη αίσθηση προτεραιοτήτων και πως "δεν έχει καν την ευπρέπεια να βρίσκεται στο Κοινοβούλιο και να εξηγήσει γιατί υποστηρίζει την δυστυχία των ανθρώπων".

Η συνέχεια δόθηκε στο Κοινοβούλιο. Ένας άλλος Σκωτσέζος βουλευτής, ο Τζον Μακ Νάλι, διαμαρτυρήθηκε για την απουσία του Ρος από την κρίσιμη ψηφοφορία και μόλις η Βρετανίδα πρωθυπουργός τον υποστήριξε, λέγοντας πως "έτσι και αλλιώς οι βουλευτές του συντηρητικού κόμματος ενδιαφέρονται πολύ για τη Σκωτία", εκείνος έβγαλε από το τσεπάκι του μια... κόκκινη κάρτα και την έδειξε στην Μέι.

Με αυτό τον τρόπο, έδειξε την δυσαρέσκειά του σε αυτό που άκουσε ως απάντηση. Να πούμε πως ο Ρος είχε χάσει και πέρυσι κρίσιμη ψηφοφορία για να βρεθεί στο παιχνίδι της Ρεάλ με τη Σπόρτινγκ. Τελευταία φορά, δε, που βρέθηκε σε ευρωπαϊκό ματς, ήταν στο Ντομζάλε - Μαρσέιγ για τα προκριματικά του Europa League και για το συγκεκριμένο ματς έλαβε 1.610 ευρώ.

Δείτε εδώ την σκηνή με την κόκκινη κάρτα:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ