CHAMPIONS LEAGUE

Κλοπ: "Το 3-0 είναι ένα πιθανό αποτέλεσμα, αλλά και δύσκολο"

Liverpool coach Jurgen Klopp talks during a press conference in Manchester, England, Monday, April 9, 2018, on the eve of the Champions League quarter-final second leg soccer match against Manchester City. (Richard Sellers/PA via AP)
Liverpool coach Jurgen Klopp talks during a press conference in Manchester, England, Monday, April 9, 2018, on the eve of the Champions League quarter-final second leg soccer match against Manchester City. (Richard Sellers/PA via AP) AP

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, παραδέχθηκε ότι η Ρόμα μπορεί να φθάσει στην ανατροπή, ωστόσο εκτίμησε ως δύσκολο να δεχθούν οι "reds" τρία γκολ.

Την Τετάρτη (2/5, 21:45) στο "Olimpico" της Ρώμης, η Ρόμα υποδέχεται τη Λίβερπουλ στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League, όπου οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κάνουν μια ακόμη επική ανατροπή και οι "reds" να υπερασπιστούν το 5-2 του "Anfield".

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναγνώρισε ότι δεν έχει κριθεί η πρόκριση, παραδέχθηκε ότι οι "τζαλορόσι" μπορούν να φθάσουν στην ανατροπή, ωστόσο εκτίμησε ως δύσκολο να δεχθούν οι "reds" τρία γκολ.

"Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Είναι φανταστικό. Τα παιδιά μας έφεραν μέχρι εδώ με τις εμφανίσεις τους. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε για τα όνειρά μας.

Liverpool manager Jurgen Klopp smiles during a press conference at Anfield, Liverpool, Britain, Monday, April 23, 2018, on the eve of their Champions League semifinal with AS Roma. (Martin Rickett/PA via AP)
Liverpool manager Jurgen Klopp smiles during a press conference at Anfield, Liverpool, Britain, Monday, April 23, 2018, on the eve of their Champions League semifinal with AS Roma. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Μετά το τέλος του πρώτου ματς, μερικοί ήταν απογοητευμένοι. Λες και είχαμε χάσει. Η Ρόμα πρέπει να νικήσει 3-0, το 3-0 είναι ένα πιθανό αποτέλεσμα, αλλά και δύσκολο να το καταφέρεις. Για τη Ρόμα, θα είναι δύσκολο να μας βάλει τρία γκολ. Δεν είμαι εδώ για να πω κάτι για το ματς με την Μπαρτσελόνα. Σε εκείνο το ματς, η Ρόμα ήταν πιο έτοιμη. Ίσως να σκέφτηκε ότι όλα είχαν κριθεί", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τον Σαλάχ: "Ο Σαλάχ έχει ωριμάσει, πήρε αυτοπεποίθηση. Δεν τον έμαθα εφώ να βάζει τόσα γκολ, έμαθε από τις εμπειρίες του. Έχει τη στήριξη των συμπαικτών του, οι οποίοι είναι φανταστικοί και θέλουν να τον βοηθούν".

Για τον άτυχο φίλο της Λίβερπουλ, Σον Κοξ που παραμένει σε κώμα ύστερα από επίθεση Ιταλών χούλιγκαν: "Πρέπει να στηρίξουμε την οικογένεια του Κοξ κι ελπίζω όλοι να έχουν καταλάβει ότι σε αυτή τη φανταστική πόλη όλοι πρέπει να απολαύσουν το ποδόσφαιρο την Τετάρτη. Ελπίζω να γίνει".

Photo credits: Martin Rickett/PA via AP

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ