CHAMPIONS LEAGUE

Κλήρωση Champions League: Οι αντιδράσεις στα social media

Κλήρωση Champions League: Οι αντιδράσεις στα social media

Οι πρώτες αντιδράσεις των 8 ομάδων και παικτών τους, τα τέσσερα φοβερά σκίτσα του Bleacher αλλά και η χιουμοριστική πινελιά στο twitter. Δείτε τον απόηχο της κλήρωσης του Champions League.

Η κλήρωση του Champions League δεν έβγαλε το σούπερ ντέρμπι ωστόσο άνοιξε τον δρόμο για μία τετράδα "φωτιά". Πέρα από τον ισπανικό "εμφύλιο" ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο, θα αναμετρηθούν η Μπάγερν με την Μπενφίκα, η Βόλφσμπουργκ με την Ρεάλ και η Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Σίτι.

Το τελευταίο παιχνίδι που προέκυψε, το... αραβικό ντέρμπι των λεφτάδων, αντιμετωπίστηκε με χιούμορ στο twitter, όπως θα δείτε παρακάτω. Εντυπωσιακά ήταν τα σκίτσα του Bleacher με τις συγκρούσεις των προπονητών των ομάδων, ενώ οι περισσότεροι σύλλογοι περιορίστηκαν σε τυπικά tweets.

Σχόλια έγιναν και από ποδοσφαιριστές των 8 ομάδων με τον Χάβι Μαρτίνεθ να γράφει "Λισαβόνα ερχόμαστε", ενώ ο Λεβαντόβσκι τόνισε ότι δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες σε αυτή τη φάση. "Με το όνειρο στο επόμενο βήμα", τουίταρε ο Ινιέστα, σύνθημα πρόκρισης και από ποδοσφαιριστές της Παρί.

O επίσημος λογαριασμός του Champions League





Tα τέσσερα φοβερά σκίτσα του Bleacher





Οι αντιδράσεις των 8 ομάδων





Σχόλια ποδοσφαιριστών των 8 ομάδων





Χιουμοριστικά tweets



TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ