CHAMPIONS LEAGUE

Κλήρωση Champions League: Ο ξεχωριστός λόγος του Ερίκ Καντονά

French former soccer star Eric Cantona receives the UEFA President's Award during the Champions League group stage draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 29, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
French former soccer star Eric Cantona receives the UEFA President's Award during the Champions League group stage draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 29, 2019. (AP Photo/Daniel Cole) AP

Ο Ερίκ Καντονά παρέλαβε το President's Award από την UEFA, στο πλαίσιο της κλήρωσης των ομίλων, και προχώρησε σε έναν ξεχωριστό λόγο για τον πόλεμο, τα εγκλήματα, αλλά και το ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο της κλήρωσης των ομίλων του Champions League, η UEFA βράβευσε τον Ερίκ Καντονά με το President's Award για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Ο παλαίμαχος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατά την παραλαβή του βραβείου, προχώρησε σε έναν ξεχωριστό λόγο, καθώς αναφέρθηκε για τον πόλεμο, τα εγκλήματα, αλλά και το ποδόσφαιρο.

"As flies to wanton boys are we to th' gods. (σ.σ. Σκηνή 4, Βασιλιάς Ληρ) . Θα μας σκοτώσουν για τον αθλητισμό. Πολύ σύντομα η επιστήμη θα καταφέρει να επιβραδύνει το γέρασμα των κυττάρων μας και δεν αποκλείεται να κρατά ζωντανά τα κύτταρα μας και ίσως να είμαστε αιώνιοι. Μόνο τα δυστυχήματα, το έγκλημα, ο πόλεμος θα είναι σε θέση να μας σκοτώσουν και δυστυχώς στο μέλλον θα πολλαπλασιαστούν. Αγαπώ το ποδόσφαιρο", δήλωσε ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Photo Credits: AP Photo/Daniel Cole

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ