CHAMPIONS LEAGUE

Κληρώνει για Champions και Europa League στη Νιόν

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το μεσημέρι της Παρασκευής (10/07) διεξάγονται στη Νιόν οι κληρώσεις για την προημιτελική και ημιτελική φάση του Champions (13.00) και του Europa League (14.00). Στην κληρωτίδα και ο Ολυμπιακός.

Μία διαδικασία που θα θυμίσει προκριματικά θα ζήσουν το μεσημέρι της Παρασκευής (10/07, LIVE από στο Sport24.gr) οι φίλοι του ποδοσφαίρου, αφού στη Νιόν της Ελβετίας θα πραγματοποιηθουν οι κληρώσεις για την προημιτελική και την ημιτελική φάση τοσο του Champions, όσο και του Europa League.

Όπως είναι γνωστο η φάση των "16" δεν έχει ολοκληρωθεί σε καμία από τις δύο διοργανώσεις και έτσι από την κληρωτίδα θα βγουν τα πιθανά ζευγάρια.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τα δεδομένα που υπάρχουν για κάθε μία διοργάνωση. Πρώτα θα γίνει η κλήρωση στο Champions League (13.00, Cosmote Sport 1, Eurosport 1) όπου ξέρουμε τις τέσσερις ομάδες που θα συνεχίσουν και αυτές είναι οι Παρί Σεν Ζερμέν, Αταλάντα, Ατλετικο και Λειψία. Τα άλλα τέσσερα εισιτήρια θα προκύψουν από τους νικητές των ζευγαριών Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι Μπάγερν, Λιόν - Γιουβέντους και Νάπολι - Μπαρτσελόνα.

Τα τέσσερα αυτά ματς θα διεξαχθούν το διήμερο 7-8 Αυγούστου, οι αγώνες των προημιτελικών θα γίνουν το διάστημα 12-15 του ίδιου μήνα, 18 και 19 Αυγούστου θα γίνουν οι ημιτελικοί και στις 23 είναι ο μεγάλος τελικός. στη Λισαβόνα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΤΣ ΤΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ:

ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι 1-2
Τσέλσι - Μπάγερν 0-3
Λιόν - Γιουβέντους 1-0
Νάπολι - Μπαρτσελόνα 1-1

ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάμε τώρα και στο Europa League η κλήρωση του οποίου θα γίνει μία ώρα αργότερα (14.00, Cosmote Sport 1, Eurosport 1) εκεί όπου έχουμε και τη συμμετοχή του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι έμειναν στο 1-1 στο πρώτο ματς με τη Γουλβς και στη ρεβάνς που θα γίνει στο Μολινό θα έχουν την ευκαιρία να προκριθούν στα προημτελικά της διοργάνωσης, εάν τα καταφέρουν θα μάθουν το μεσημέρι την πιθανή αντίπαλο τους.

Πέρα από το ζευγάρι του Ολυμπιακού ακόμα πέντε έδωσαν πρώτο αγώνα, ενώ η πρόκριση στο Ίντερ - Χετάφε και στο Σεβίλλη - Ρόμα θα κριθεί σε μονό ματς το οποίο θα γίνει στη Γερμανία. Τόσο οι δεύτεροι αγώνες στα ζευγάρια που έχουν δώσει πρώτο παιχνίδι, όσο και οι μοναδικές αναμετρήσεις στα άλλα δύο θα γίνουν το διάστημα 5-6 Αυγούστου.

Στη συνέχεια θα έχουμε το διήμερο 10-11/8 τα προημιτελικά, 16-17/8 τα ημιτελικά, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 21 Αυγούστου στην Κολωνία.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΤΣ

ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Ολυμπιακός - Γουλβς 1-1
Μπασακσεχίρ - Κοπεγχάγη 1-0
Ρέιντζερς - Λεβερκούζεν 1-3
Βόλφσμπουργκ - Σαχτάρ 1-2
Άιντραχτ - Βασιλεία 0-3
ΛΑΣΚ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-5

Αξίζει να σημειώσουμε πως τόσο στο Champions οσο και στο Europa League σε όσα είχαν γίνει οι πρώτοι αγώνες οι ρεβάνς θα γίνουν κανονικά στις έδρες των ομάδων.

Θυμηθείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γουλβς στο "Γ. Καραϊσκάκης".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ