CHAMPIONS LEAGUE

Η "Marca" έβγαλε την ποινή του Κριστιάνο Ρονάλντο

Juventus forward Cristiano Ronaldo is consoled by teammate Federico Bernardeschi, right, after receiving a red card during the Champions League, group H soccer match between Valencia and Juventus, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Κριστιάνο Ρονάλντο AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Η αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο "Mestalla" επιφέρει κίνδυνο τιμωρίας δύο αγωνιστικών στον Πορτογάλο. Εάν επιβεβαιωθεί, θα χάσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο "Old Trafford".

Σε δύο αγωνιστικές εκτιμούν την τιμωρία του Κριστιάνο Ρονάλντο τα ισπανικά ΜΜΕ (Marca) για την αποβολή του στο 29ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης της Γιουβέντους με τη Βαλένθια για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Εάν επιβεβαιωθεί αυτή η ερμηνεία του κανονισμού της UEFA, τότε ο Πορτογάλος δεν θα μπορέσει ν' αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την πρώην του ομάδα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αναμέτρηση του "Old Trafford" (23/10, 22:00) είναι πολυαναμενόμενη, καθώς ο Κριστιάνο πέρασε έξι χρόνια στο Μάντσεστερ και τη Γιουνάιτεντ. Φυσικά, θα χάσει και την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γιουνγκ Μπόις (2/10, 19:55).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η εξήγηση πρώην διαιτητή για την αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βούρκωσε και ξέσπασε στη φυσούνα μετά την αποβολή του (VIDEO)
Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κριστιάνο Ρονάλντο για χτύπημα στον Μουρίγιο (VIDEO)
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ