CHAMPIONS LEAGUE

Κεκ: "Να κριθεί η πρόκριση στη ρεβάνς"

CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÊÁÉ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÑÉÅÊÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÊÁÉ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÑÉÅÊÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Ριέκα, Ματίας Κεκ, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό υποστήριξε πως θέλει η ομάδα του να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ώστε στο δεύτερο ματς στη Κροατία να κριθούν όλα.

Ένα θετικό αποτέλεσμα που θα αφήσει ανοιχτή τη πρόκριση για τη ρεβάνς θέλει η Ριέκα την Τετάρτη το βράδυ στο ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτό υποστήριξε ο προπονητής της, Ματίας Κεκ, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο Κεκ έδειξε να υπολογίζει πολύ τους "ερυθρόλευκους" λέγοντας πως είναι ξεκάθαρο φαβορί αλλά σημείωσε πως ήρθαν για να δείξουν ότι δεν έφτασαν έτσι απλά στα playoffs.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Όταν έγινε η κλήρωση ήταν ξεκάθαρο ποιος ήταν το φαβορί. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλό μας, ξέρουμε την αξία του. Έχει μία ποιότητα. Αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για να δείξουμε γιατί φτάσαμε στα playoffs. Για να φτάσουμε εδώ πάει να πει ότι έχουμε ποιότητα και θέλουμε να το αποδείξουμε στο Καραϊσκάκη, έτσι ώστε να έχουμε ένα πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς".

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι με την Παρτιζάν. Πόσο σημαντικό θεωρείτε εσείς το πρώτο ματς που θα δώσετε αύριο;
"Εμείς θα θέλαμε είναι καθοριστικός ο δεύτερος αγώνας. Ξέρουμε πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του. Για αυτό το λόγο θα θέλαμε να κριθεί στη ρεβάνς".

Έχετε συμπληρώσει εννιά επίσημους αγώνες και ο Ολυμπιακός μόλις δύο επίσημα ματς. Αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να επηρεάσει τις δύο αναμετρήσεις;
"Εξαρτάται από το πώς το βλέπετε. Από τη μία μπορεί να δείξουμε λίγο κουρασμένοι, αλλά από την άλλη μπορεί να είναι και το πλεονέκτημά μας".

Έχει αλλάξει κάτι από την εποχή που με την Μάριμπορ είχατε έρθει στο Καραϊσκάκη το 1995;
"Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Αυτό που θα θυμάμαι ήταν μία ζεστή ατμόσφαιρα που επικρατεί σε αυτό το γήπεδο. Ήταν κάτι που προειδοποίησα τους παίκτες μου να είναι έτοιμοι για αυτή την ατμόσφαιρα".

Φίλιπ Μπράνταριτς: "Τον καλύτερο μας εαυτό"

Από την πλευρά του ο Φίλιπ Μπράνταριτς σημείωσε πως οι παίκτες της Ριέκα θα πρέπει να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή τους ώστε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα:

"Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν γίγαντα, μία ομάδα που συνεχώς παίζει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ξέρουμε ότι είναι ένας σοβαρός αντίπαλος, αλλά εμείς ήρθαμε για να κάνουμε τη δουλειά μας. Είμαστε έτοιμοι για αύριο, θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Τι γνωρίζεις για τον Ολυμπιακό;
"Ξέρουμε ότι έχουν εξαιρετικούς παίκτες, οι οποίοι παίζουν πάρα πολύ καλά. Αν θα κρατήσουμε υπόψη το σχέδιο του προπονητή, τότε πιστεύω ότι αύριο θα τα καταφέρουμε".

PHOTO CREDITS: eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ