CHAMPIONS LEAGUE

Κατσουράνης: "Ο Ολυμπιακός δεν είναι καλά, αλλά εάν χάσει δεν θα συμβεί κάτι"

Κατσουράνης: "Ο Ολυμπιακός δεν είναι καλά, αλλά εάν χάσει δεν θα συμβεί κάτι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στο Τuttomercatoweb για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους, τον Κώστα Μανωλά και τα δικά του σχέδια με την Παναχαϊκή.

Η Γιουβέντους υποδέχεται τον Ολυμπιακό (27/9, 21:45) στο Τορίνο για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ο παλαίμαχος διεθνής Έλληνας μέσος, Κώστας Κατσουράνης, μίλησε για τη σπουδαία αναμέτρηση στην ιταλική ιστοσελίδα, Τuttomercatoweb.

Όπως υποστήριξε, "εάν ο Ολυμπιακός χάσει δεν θα συμβεί κάτι, αλλά εάν νικήσει ή πάρει βαθμό θα έχει κάνει σπουδαία πράγματα", ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Κώστας Μανωλάς θα συνεχίσει να είναι παίκτης της Ρόμα για πολλά χρόνια ακόμη.

"Ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλό σημείο, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Η Γιουβέντους είναι πολύ σημαντική ομάδα, δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό. Εάν χάσει ο Ολυμπιακός δεν θα συμβεί κάτι, αλλά εάν νικήσει ή πάρει βαθμό θα έχει κάνει σπουδαία πράγματα. Η Γιουβέντους παίζει πάντα για να νικήσει. Η Γιουβέντους είναι και φέτος το φαβορί για το ιταλικό πρωτάθλημα. Ακολουθεί η Νάπολι που είναι μεγάλη ομάδα, η Ίντερ είναι καλή, ποτέ δεν μπορείς να ξεγράψεις τη Ρόμα", υποστήριξε ο Κώστας Κατσουράνης σχετικά με τη "Γηραιά Κυρία" πριν στη συνέχεια μιλήσει για:

Τον Κώστα Μανωλά: "Είναι μεγάλος παίκτης, στην Ελλάδα μιλάμε πολύ γι' αυτόν. Πιστεύω ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρόμα".

Τα δικά του σχέδια: "Είμαι τεχνικός διευθυντής. Ξεκινώ μια νέα καριέρα από εκεί όπου ξεκίνησα να παίζω, την Παναχαϊκή. Στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά για μένα αυτή η ομάδα αξίζει και γι' αυτό ηγούμαι αυτής".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ