CHAMPIONS LEAGUE

Καταγγελίες για αναίτιο ξύλο σε οπαδούς της Τσέλσι στο "Καμπ Νόου"

Καταγγελίες για αναίτιο ξύλο σε οπαδούς της Τσέλσι στο "Καμπ Νόου"

Οπαδοί της Τσέλσι καταγγέλλουν ότι χτυπήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις του "Καμπ Νόου" κατά την είσοδό τους και την αποχώρησή τους από το γήπεδο της Μπαρτσελόνα. Οι Λονδρέζοι κινητοποιούνται για το συμβάν. (VIDEOS)

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-0 την Τσέλσι και προκρίθηκε στους "8" του Champions League με τρόπο πανηγυρικό. Οι Καταλανοί ήταν ανώτεροι στον χθεσινό αγώνα και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, με τους Λονδρέζους να γνωρίζουν όμως το χειροκρότημα από τους φίλους τους που βρέθηκαν στο "Καμπ Νόου" για να τους συμπαρασταθούν στην προσπάθειά τους.

Πάντως, οι φίλαθλοι των "μπλε" βίωσαν άσχημες στιγμές στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, τόσο κατά την είσοδό τους όσο και κατά την έξοδό τους, αφού κατήγγειλαν αναίτιο ξυλοδαρμό από τις αστυνομικές δυνάμεις, όπου μάλιστα θύματα υπήρξαν και παιδιά.

Μάλιστα, η Τσέλσι ζητά απ' όσους βίωσαν κάτι τέτοιο ή έχουν ντοκουμέντα μέσα από φωτογραφίες και βίντεο, να τα αποστείλουν, προκειμένου η ομάδα να κινητοποιηθεί στις αρμόδιες αρχές και να κληθούν να πληρώσουν οι ένοχοι. Δεν πρόκειται να παρατήσει την υπόθεση και θα την ερευνήσει μέχρι τέλους.

Ένας εξ αυτών έγραψε ότι "μου πέταξαν σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο χωρίς λόγο", ενώ άλλοι κατήγγειλαν ότι ηλικιωμένοι και παιδιά χτυπήθηκαν με γκλοπ και κλωτσιές τόσο από τους αστυνομικούς όσο και από τους υπεύθυνους ασφαλείας του γηπέδου της Μπαρτσελόνα.



TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ