CHAMPIONS LEAGUE

Καταγγελία on camera Ρώσου δημοσιογράφου για την Τούμπα

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο απεσταλμένος της ρωσικής εφημερίδας στη Θεσσαλονίκη, Ντμίτρι Ζελένοφ, κατήγγειλε on camera ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν σε Ρώσους δημιογράφους στον αγώνα με τη Σπαρτάκ την Τετάρτη (8/8).

Ο Ντμίτρι Ζελένοφ, ρεπόρτερ της Σπαρτάκ Μόσχας, κατήγγειλε on camera ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν σε Ρώσους δημοσιογράφους και φιλάθλους στην Τούμπα την Τετάρτη (8/8). Υποστήριξε ότι δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο, ότι του έσπασαν το τηλέφωνο και ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο στο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Πριν τον αγώνα, οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν σε Ρώσους δημοσιογράφους και φιλάθλους. Η κατάσταση ήταν πολύ άγρια, δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο στο ποδόσφαιρο. Στεκόμασταν με τους συναδέλφους μου στην είσοδο των δημοσιογραφικών και ήρθαν περίπου 10 άτομα με μαύρα μπλουζάκια, οπαδοί του ΠΑΟΚ. Μας ρώτησαν κάτι στα ελληνικά και έδειξαν ένα τατουάζ στο γόνατο ενός συναδέλφου, που θεώρησαν ότι είναι οπαδός της Σπαρτάκ. Τους εξηγήσαμε ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.

Τους είπαμε ότι είμαστε δημοσιογράφοι και αμέσως μετά, χωρίς να πουν τίποτα, μας επιτέθηκαν. Κάποιος δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο, εμένα μου έσπασαν το τηλέφωνο. Η αστυνομία και οι άνδρες ασφάλειας δεν συνέλαβαν αυτούς, αλλά εμάς. Μας έβαλαν με αγενή τρόπο σε έναν χώρο, κατέγραψαν ξανά τα στοιχεία των διαβατηρίων και των διαπιστεύσεών μας και μετά μας είπαν να μείνουμε εκεί και να μη βγούμε. Μετά από λίγη ώρα, αυτοί που μας έκαναν επίθεση μάς απείλησαν ξανά, λέγοντας πως θα καταλάβουμε μετά το ματς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μιλούν για τρομοκρατία στη Ρωσία

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ