ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Kαταγγελία από Αργεντινή: "Η Ρεάλ πίεσε την UEFA για να... κληρωθεί με τον Άγιαξ"

Real Madrid President Florentino Perez gives a thumps up as he arrives for the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Real Madrid President Florentino Perez gives a thumps up as he arrives for the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Σε τηλεοπτική εκπομπή του "Espn", δημοσιογράφος αποκάλυψε πως του δόθηκε ανώνυμη πληροφορία για πίεση της Ρεάλ προς την UEFA ώστε να παίξει με τον Άγιαξ στους "16" του Champions League.

Όταν έχουμε να κάνουμε με μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις του υψηλότερου επιπέδου η προκατάληψη και η καχυποψία από πλευράς οπαδών μειώνεται στο ελάχιστο, κάποιος όμως φρόντισε να βάλει στην μπρίζα αρκετούς ακόμα και για ένα ένα παιχνίδι Champions League.

Αναφερόμαστε στο ζευγάρι του Άγιαξ με την Ρεάλ Μαδρίτης που προέκυψε από την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νιόν της Ελβετίας, με τον δημοσιογράφο Χόρχε Ράμος να προχωράει σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Jorge Ramos y su banda" του Espn.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έδειξε ένα μήνυμα που είχε φτάσει στο κινητό του τηλέφωνο από άγνωστο αποστολέα, σύμφωνα με το οποίο στις 12 Δεκεμβρίου (αρκετές ημέρες πριν την κλήρωση), η Ρεάλ και ο πρόεδρός της Φλορεντίνο Πέρεθ είχαν αρχίσει να ασκούν πιέσεις στην UEFA ώστε να πέσουν πάνω στον Άγιαξ στην κλήρωση της φάσης των "16"

Ο δημοσιογράφος έσπευσε μάλιστα να τονίσει πως δεν είχε λάβη σοβαρά υπόψη του το συγκεκριμένο μήνυμα (δεν έδωσε λεπτομέρειες για την πηγή του), ωστόσο ξεκαθάρισε πως έκρινε σωστό να το βγάλει στη δημοσιότητα από τη στιγμή που η πρωταθλήτρια Ευρώπης κληρώθηκε όντως με τον "Αίαντα" στη νοκ-άουτ της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ