CHAMPIONS LEAGUE

Κασίγιας και Ολυμπιακός κάνουν ρεκόρ στις νίκες

Κασίγιας και Ολυμπιακός κάνουν ρεκόρ στις νίκες
Κασίγιας

Ο Ίκερ Κασίγιας θέλει μία ακόμα νίκη στο Champions League για να γίνει ο παίκτης με τις περισσότερες στην ιστορία του θεσμού. Διαβάστε αυτό και άλλα στατιστικά από τα παιχνίδια της Τετάρτης (4/11).

Οκτώ παιχνίδια, 27 γκολ! Το Champions League προσέφερε θέαμα και ταυτόχρονα ρεκόρ που έσπασαν και άλλα που θα σπάσουν σύντομα. Ας δούμε αναλυτικά ορισμένα από τα σπουδαιότερα στατιστικά της Τετάρτης.

Εσείς, βέβαια, μπορείτε να δείτε ΟΛΑ τα τέρματα που μπήκαν χθες (4/11) στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

-- Ο Σαλάχ πέτυχε το γρηγορότερο γκολ της Ρόμα στο Champions League απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν (στο 2ο λεπτό το γκολ).

-- Η Ρόμα δέχθηκε γκολ για 26ο συνεχόμενο παιχνίδι στην Ευρώπη! Είναι το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ όλων των εποχών. Στην κορυφή η Βαλέτα με 29 ματς, ακολουθούν Ρόμα και Φραμ με 26.

-- Ο Κασίγιας έπιασε τον Τσάβι στην κορυφή των παικτών με τις περισσότερες νίκες στο Champions League. Στο... κυνήγι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ας δούμε αναλυτικά τους επτά πρώτους:

Κασίγιας, Τσάβι: 91 νίκες

Ραούλ: 79 νίκες

Γκιγκς: 74 νίκες

Κριστιάνο Ρονάλντο: 73 νίκες

Πουγιόλ: 67 νίκες

Ινιέστα: 66 νίκες

-- Ο Ρόμπεν φαίνεται πως... ζήλεψε τον Πάρντο και έγινε ο παίκτης με το γρηγορότερο γκολ, μπαίνοντας ως αλλαγή, στην ιστορία της Μπάγερν στο Champions League.

-- Ο Γουίλιαν της Τσέλσι έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει τρία γκολ-φάουλ στους ομίλους μετά το 2009 και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

-- Ιστορία έγραψε ο Ολυμπιακός. Έγινε η ελληνική ομάδα με τις περισσότερες νίκες στην Ευρώπη (97) ξεπερνώντας τον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό (96).

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ