CHAMPIONS LEAGUE

Καρεμπέ: "Ο Ζιντάν έχει... φωτοστέφανο!"

Καρεμπέ: "Ο Ζιντάν έχει... φωτοστέφανο!"
Καρεμπέ, Τεμπέλης SPORT24.GR / WATKINSON

Ο παλαίμαχος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τον τελικό του Champions League. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο παλαίμαχος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τους Βασίλη Τεμπέλη και Δημήτρη Σαμόλη για τον τελικό του Champions League. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ: " Η Ρεάλ είναι μία καλή, ελκυστική και συμπαγής ομάδα, που έχει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει αποδείξει το τι μπορεί να κάνει. Η Λίβερπουλ έχει τους Σαλάχ και Μανέ που είναι ταχύτατοι επιθετικοί".

Για το τί κάνει τη Ρεάλ τόσο ξεχωριστή: " Είναι το DNA του συλλόγου. Όταν κάποιος πηγαίνει στη Μαδρίτη από την πρώτη στιγμή πρέπει να μάθει να είναι νικητής. Η Ρεάλ το έχει αποδείξει στο Champions League και για αυτό είναι το πιο πετυχημένο κλαμπ στη διοργάνωση".

Καρεμπέ: "Ο Ζιντάν έχει... φωτοστέφανο!"
FRANTZESKA GIAITZOGLOU

Για το αν θα κρίνουν τον αγώνα οι παίκτες ή οι προπονητές: " Τι να πούμε για τους παίκτες της Ρεάλ που έχουν πάει σε τρεις σερί τελικούς, έχουν νικήσει στους δύο και απόψε (26/5) μπορούν να κάνουν το τρία στα τρία; Μιλούν για αυτούς τα επιτεύγματά τους. Στο γήπεδο πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες, αλλά πιο πριν υπάρχει η θεωρία. Πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες, οι προπονητές έχουν διδάξει την τακτική τους".

Για τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν: " Προφανώς έχει ένα… φωτοστέφανο πάνω από το κεφάλι του. Έχει κατακτήσει τα πάντα. Ήταν σπουδαίος παίκτης και είναι ακόμα σπουδαιότερος προπονητής. Μακάρι και απόψε να κατακτήσει το Champions League".

Photo credits: Frantzeska Giaitzoglou

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ