CHAMPIONS LEAGUE

Ιταλικός Τύπος: "Αυτοκρατορική Ρόμα σε έκσταση"

Ιταλικός Τύπος: "Αυτοκρατορική Ρόμα σε έκσταση"

Ο ιταλικός Τύπος αποθεώνει τον Κώστα Μανωλά και τους συμπαίκτες του για την ανατροπή και πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Champions League. (photos)

Ο Ρόμα νίκησε 3-0 την Μπαρτσελόνα με τον Κώστα Μανωλά να πετυχαίνει το τρίτο γκολ των "τζαλορόσι", έτσι απέκλεισε την Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ο ιταλικός Τύπος - μπορείτε να δείτε τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και διεθνή Τύπου από το Sport24.gr - αποθεώνει τους "αυτοκρατορικούς τζαλορόσι".

CORRIERE DELLO SPORT: "Η ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΜΥΘΟ"

Η ομαδική φωτογραφία των παικτών της Ρόμα καθώς πανηγυρίζουν με τους "τζαλορόσι" οπαδούς στο "Olimpico" κυριαρχεί στην πρώτη σελίδα της "Corriere dello Sport". "Θρυλική ανατροπή: 3-0 την Μπαρτσελόνα της μεγαλοπρέπειας του Λέο Μέσι. Οι "τζαλορόσι" εκρήγνυνται στον ημιτελικό. Τζέκο και Ντι Φραντσέσκο: Ναι, θα πάμε στο Κίεβο", σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Ιταλικός Τύπος: "Αυτοκρατορική Ρόμα σε έκσταση"

GAZZETTA DELLO SPORT: "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΙ"

Στο ίδιο ενθουσιώδες κλίμα και η "Gazzetta dello Sport". "Αυτοκρατορικοί" είναι ο τίτλος που αποδίδεται στους παίκτες της Ρόμα. "Μια μεγάλη Ρόμα ανέτρεψε το σκορ με την Μπαρτσελόνα. Τζέκο και Ντε Ρόσι ξεκίνησαν και συνόδευσαν την επική προσπάθεια απέναντι στον Μέσι, η οποία ολοκληρώθηκε από τον Μανωλά".

Ιταλικός Τύπος: "Αυτοκρατορική Ρόμα σε έκσταση"

TUTTOSPORT: "ΡΩΜΑΪΚΗ ΕΚΣΤΑΣΗ"

Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός και σκόρερ του γκολ πρόκρισης της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς, φιγουράρει στην πρώτη σελίδα της "Tuttosport". "Ρωμαϊκή έκσταση" διαπιστώνει η εφημερίδα της γειτονικής χώρας, καλώντας τη Γιουβέντους να πιστέψει ότι μπορεί να προβεί σε παρόμοια ανατροπή στο "Santiago Bernabeu". "Γιούβε, είδες ότι μπορείς", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ιταλικός Τύπος: "Αυτοκρατορική Ρόμα σε έκσταση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το πρώτο ποστάρισμα του Μανωλά μετά το γκολ επί της Μπαρτσελόνα
Μανωλάς όπως Δέλλας και... Ταρντέλι
Ανατριχίλα: Το γκολ του Μανωλά από την εξέδρα του Olimpico
Το twitter αποθεώνει τον "Θεό" Μανωλά!
Τα δάκρυα του Μανωλά στο τέλος του αγώνα
Μανωλάς: "Δεν με ένοιαζε να μείνω στην ιστορία αλλά να αποκλείσουμε τη Μπαρτσελόνα"
Οι έξαλλες περιγραφές των ξένων στο γκολ του Μανωλά
Ξέφρενοι πανηγυρισμοί Μανωλά στο "Ολίμπικο" μετά από την πρόκριση
Ο Μανωλάς απέκλεισε την Μπαρτσελόνα!
Ο Μανωλάς τρελάθηκε: Το γκολ του Έλληνα στην Μπαρτσελόνα
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ