CHAMPIONS LEAGUE

Ισπανικό πικάρισμα: Στο ναό του Μέσι προσκύνησε ο Κλοπ

Barcelona's Lionel Messi, who scored two of the team's three goals, hugs Liverpool coach Juergen Klopp after the Champions League semifinal first leg soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, who scored two of the team's three goals, hugs Liverpool coach Juergen Klopp after the Champions League semifinal first leg soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Κλοπ δήλωσε πως το "Καμπ Νόου" δεν είναι ναός και οι Ισπανοί δημοσιογράφοι, μετά το 3-0 της Μπάρτσα, "έπαιξαν μπάλα" στους τίτλους τους για να πικάρουν τον Γερμανό.

Πριν από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μπαρτσελόνα, ο Γιούργκεν Κλοπ σε συνέντευξή του στο Dazn Deutschland είχε δηλώσει τα εξής: " Είναι λίγο μεγαλύτερο από το δικό μας στάδιο, μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερο κόσμο και θα είναι σίγουρα γεμάτο στο μεταξύ μας παιχνίδι, όμως είναι πάντα ένα στάδιο, δεν είναι ναός..."

Τα λόγια αυτά του Γερμανού προπονητή αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τα μεγάλα ισπανικά Μέσα ώστε να περιγράψουν το 3-0 και το μεγαλείο του συγκλονιστικού, σ' ένα ακόμη παιχνίδι Λιονέλ Μέσι.

Οι Ίβηρες πίκαραν τον κόουτς της Λίβερπουλ, τιτλοφορώντας τα άρθρα τους ως εξής: " Θεός στο ναό του (για τον Μέσι)" και " Ο Κλοπ προσκύνησε στο ναό του Μέσι" έγραψαν Marca και Mundo αντίστοιχα, ενώ η AS βγήκε " ...ο ναός του ποδοσφαίρου είναι ο Μέσι..."

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ AS

Ισπανικό πικάρισμα: Στο ναό του Μέσι προσκύνησε ο Κλοπ

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ MARCA

Ισπανικό πικάρισμα: Στο ναό του Μέσι προσκύνησε ο Κλοπ

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ MUNDO

Ισπανικό πικάρισμα: Στο ναό του Μέσι προσκύνησε ο Κλοπ
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ