CHAMPIONS LEAGUE

Ισοφάρισε ο Παπασταθόπουλος στο ΑΠΟΕΛ-Ντόρτμουντ

Dortmund's Marc Bartra, left,  team mate  Sokratis Papastathopoulos, right, and Munich's Thomas Mueller (challenge for the ball during the German Super Cup match between Borussia Dortmund and Bayern Munich in Dortmund, Germany, Sunday, Aug. 14, 2016. (Ina Fassbender/dpa via AP)
Dortmund's Marc Bartra, left, team mate Sokratis Papastathopoulos, right, and Munich's Thomas Mueller (challenge for the ball during the German Super Cup match between Borussia Dortmund and Bayern Munich in Dortmund, Germany, Sunday, Aug. 14, 2016. (Ina Fassbender/dpa via AP) INA FASSBENDER/DPA VIA AP

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 για την Ντόρτμουντ στο ματς με το ΑΠΟΕΛ. Είχαν προηγηθεί με διπλή γκάφα του Μπούρκι οι Κύπριοι. (VIDEOS)

Με γκολ του Σωκράτη Παπασταθόπουλο από κεφαλιά στο 67' ισοφάρισε η Ντόρτμουντ το ΑΠΟΕΛ στο ματς της Κύπρου όπου οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 62' με τον Ποτέ.

Ο Έλληνας στόπερ με κεφαλιά από κοντά ύστερα από σέντρα από τα αριστερά έκανε το 1-1 για την ομάδα του και αξίζει να σημειώσουμε πως δεν πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε παρά μόνο δέχτηκε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του.

Το ΑΠΟΕΛ είχε προηγηθεί στο 62' μετά από διπλή γκάφα του Μπούρκι που έδωσε αρχικά λανθασμένη πάσα και εν συνεχεία δεν μπλόκαρε σουτ έξω από την περιοχή.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ