CHAMPIONS LEAGUE

Ίντερ - Μπαρτσελόνα: Ρεκόρ εισπράξεων στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου

Barcelona's Nelson Semedo, left, tries to stop Inter Milan's Lautaro Martinez, center, during the group F Champions League soccer match between F.C. Barcelona and Inter Milan at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Nelson Semedo, left, tries to stop Inter Milan's Lautaro Martinez, center, during the group F Champions League soccer match between F.C. Barcelona and Inter Milan at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Οι οπαδοί της Ίντερ εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια που τέθηκαν στην κυκλοφορία για τον τελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα και πέτυχαν έτσι να δημιουργηθεί ρεκόρ εισπράξεων στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο Αντόνιο Κόντε και οι παίκτες του θέλουν μόνο νίκη το βράδυ της Τρίτης απέναντι στην Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε (εκτός αποστολής ο Λιονέλ Μέσι που έμεινε στην Βαρκελώνη για να ξεκουραστεί) για να εξασφαλίσουν 100% την πρόκριση στους "16" του Champions League, ωστόσο πριν καν γίνει η πρώτη σέντρα στην αναμέτρηση η Ίντερ έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει.

Όχι για κάτι εντός αγωνιστικού χώρου αλλά στις εξέδρες, με τους οπαδούς της να αγοράζουν όλα τα εισιτήρια που βγήκαν στην κυκλοφορία και να δημιουργούν ρεκόρ εισπράξεων στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου καθώς τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία των νερατζούρι υπολογίζονται μεταξύ 7.500.000 και 8.000.000 ευρώ!

Το προηγούμενο ρεκόρ εισπράξεων σε ποδοσφαιρικό ματς στη γειτονική χώρα ήταν στο Ίντερ-Γιουβέντους τον περασμένο Οκτώβριο όπου συγκεντρώθηκαν πάνω από 6.500.000 ευρώ, με το Ίντερ-Μπαρτσελόνα να έχει στις εξέδρες λιγότερο κόσμο (η Μπαρτσελόνα δεν διέθεσε όλα τα εισιτήρια που της αναλογούσαν για τις ανάγκες των εκδρομέων οπαδών της) αλλά την Ίντερ να έχει βάλει πιο ακριβά εισιτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Ο Βαλβέρδε αποθέωσε Λαουτάρο
Μπαρτσελόνα: Χωρίς τον Μέσι στο Μιλάνο
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ