CHAMPIONS LEAGUE

Ινσίνιε: "Ο Μέσι είναι ο καλύτερος αλλά ο Ντιέγκο είναι ιερός"

Napoli's Lorenzo Insigne celebrates during the Italian Serie A soccer match between Napoli and Juventus at the Stadio San Paolo in Naples, Italy Sunday Jan. 26, 2020. (Fabrizio Corradetti/LaPresse via AP)
Napoli's Lorenzo Insigne celebrates during the Italian Serie A soccer match between Napoli and Juventus at the Stadio San Paolo in Naples, Italy Sunday Jan. 26, 2020. (Fabrizio Corradetti/LaPresse via AP) FABRIZIO CORRADETTI/LAPRESSE VIA AP

Ο Λορέντσο Ινσίνιε προειδοποίησε την Νάπολι πωςο Μέσι είναι απλά ο ηγέτης αρκετών σπουδαίων παικτών στην Μπαρτσελόνα, όμως αρνήθηκε να τον βάλει στη ζυγαριά με τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Νάπολι και Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται για το πρώτο ραντεβού της ιστορίας τους στην Ευρώπη και τα προγνωστικά θέλουν τους μπλαουγκράνα ως το μεγάλο φαβορί, με τους παρτενοπέι πάντως να μην έχουν την παραμικρή διάθεση να πετάξουν λευκή πετσέτα.

Αυτό το μήνυμα το έστειλε μέσω συνέντευξης Τύπου ο Λορέντσο Ινσίνιε, με τον Ιταλό επιθετικό να αποθεώνει τον Λιονέλ Μέσι αλλά ταυτόχρονα να ξεκαθαρίζει πως δεν μπορεί να γίνει σύγκριση του Pulga με τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

"Παίζουμε απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα και πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν είναι μόνο ο Μέσι, υπάρχουν και άλλοι σπουδαίοι παίκτες και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τους περιορίσουμε.

Θα χρειαστούμε ένα μεγάλο ματς σε άμυνα και επίθεση και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ειδικά στη ρεβάνς. Το σημαντικό είναι να μη δεχτούμε γκολ στην έδρα μας", τόνισε ο Ινσίνιε ενόψει της πρώτης μάχης που θα λάβει χώρα την Τρίτη (25/2) στο "Σαν Πάολο", για να κάνει κατόπιν ειδική μνεία για τους Μέσι και Μαραντόνα.

"Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αλλά δεν τον συγκρίνω με τον Μαραντόνα. Ο Ντιέγκο είναι τα πάντα. Δεν τους συγκρίνουμε, για μας ο Μαραντόνα είναι ιερός. Ο Λέο είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Έλεγχος στην Ιταλία για τους μπλαουγκράνα λόγω κοροναϊού
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ