CHAMPIONS LEAGUE

Ιδιοκτήτης Λίβερπουλ:"Το 75% της Γης καλύπτεται από νερό, το υπόλοιπο απ' τον Φαν Ντάικ"

Bayern forward Robert Lewandowski, left, jumps for a header with Liverpool defender Virgil Van Dijk during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Liverpool in Munich, Germany, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern forward Robert Lewandowski, left, jumps for a header with Liverpool defender Virgil Van Dijk during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Liverpool in Munich, Germany, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η εμφάνιση του αμυντικού της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ήταν καθοριστική για την μεγάλη νίκη των "Κόκκινων" επί της Μπάγερν, με τον 27χρονο Ολλανδό να αποσπά διθυραμβικά σχόλια από τον προπονητή και τον ιδιοκτήτη της ομάδας του.

Η Λίβερπουλ πήρε μία τεράστια πρόκριση στον χθεσινό (13/3) επαναληπτικό αγώνα για την φάση των 16 του Champions League, μέσα στο σπίτι της Μπάγερν με 1-3. Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ήταν καθοριστικός στην μεγάλη νίκη, όχι μόνο για τις αμυντικές του προσπάθειες, αλλά και για το γκολ που πέτυχε στο 69ο λεπτό.

Η άλλη μία καταπληκτική εμφάνιση του αμυντικού της Λίβερπουλ ανάγκασε τα "κεφάλια" της ομάδας του, δηλαδή τον προπονητή του, Γιούργκεν Κλόπ, και τον συνιδιοκτήτη της ομάδα, Τζον Χένρι, να αφιερώσουν τρόμερες ατάκες στον Φαν Ντάικ.

"Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο για τη τεχνική του, τις δυνάμεις του, το πόσο μου αρέσει και το πόσο φανταστικός άνθρωπος είναι. Είναι τόσο νέος, αλλά και τόσο ώριμος, δυνατός και καλός" δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ακόμη, ο συνιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι, έκανε retweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία μυθική ατάκα για την παρουσία του 27χρονου Ολλανδού στο γήπεδο: "Το 75% της Γης καλύπτεται από νερό, το υπόλοιπο απ' τον Φαν Ντάικ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Λίβερπουλ: "Σου κάνω πίβοτ"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ