CHAMPIONS LEAGUE

Ήττα με ανατροπή για τους Νέους του Ολυμπιακού, 3-1 η Γιουβέντους

UEFA YOUTH LEAGUE / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
UEFA YOUTH LEAGUE / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Νέοι του Ολυμπιακού, αν και προηγήθηκαν με υπέροχο γκολ του Βρουσάι, ηττήθηκαν 3-1 από την Γιουβέντους για την 2η αγωνιστική του Youth League.

Στην πρεμιέρα με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την πρεμιέρα του Youth League, η Κ-20 του Ολυμπιακού προηγήθηκε 2-0 των Πορτογάλων, αλλά το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2 και χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του Βασίλη Βούζα να ξεκινήσει με τρίποντο τις υποχρεώσεις της στον θεσμό.

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη της αναμέτρησης

Απέναντι στην Γιουβέντους στο Τορίνο, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με καταπληκτικό γκολ του Βρουσάι, όμως και πάλι δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το υπέρ του προβάδισμα και οι Ιταλοί έφεραν τούμπα το ματς, επικρατώντας 3-1. Θυμίζουμε πως η Γιουβέντους είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα 1-0 από την Μπαρτσελόνα και έκανε σεφτέ στην συγκομιδή βαθμών.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23', όταν ο Βρουσάι άδειασε έναν αντίπαλό του με υπέροχη κοφτή ντρίμπλα, πλάσαρε με το δεξί τον Ντελ Φαβέρο και έκανε το 0-1. Ο Ολυμπιακός μπήκε σε θέση οδηγού και από 'κει και πέρα θα προσπαθούσε να υπερασπιστεί το προβάδισμά του.

Στο επόμενο λεπτό, ο Πορτανόβα έκανε το δυνατό δεξί σουτ και η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι του Σκαφίδα, ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Ο Ολυμπιακός στάθηκε τυχερός σε αυτή την φάση, αλλά η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει.

Στο 32', η Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι σε κράτημα του Βολιάτσο στην περιοχή. Και παρά το ότι έκανε επέμβαση ο Σκαφίδας στην εκτέλεση του Ολιβιέρι, στην εξέλιξη της φάσης πλάσαρε με το αριστερό, προλαβαίνοντας τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού για το 1-1, που έμελλε να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.

Μόλις στο έβδομο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, η Γιουβέντους έκανε την ανατροπή. Με διαγώνιο σουτ ο Καμεράι έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Σκαφίδα για το 2-1, για να έρθει και τρίτο γκολ στο 68' με αριστερό σουτ του Ντι Πάρντο μέσα από την περιοχή, το οποίο δεν κατάφερε να αποκρούσει ο Σκαφίδας στην αριστερή του γωνία.

Λίγα λεπτά μετά, ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία να μπει και πάλι στο ματς, όταν κέρδισε πέναλτι με τον Βρουσάι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής διέταξε επανάληψη, γιατί είχαν μπει μέσα δυο παίκτες του Ολυμπιακού. Στην δεύτερη εκτέλεση, πλάσαρε αλά Πανένκα και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με το σκορ να μην αλλάζει ως το φινάλε.

Οι συνθέσεις:

Γιουβέντους: Ντελ Φαβέρο, Καμεράι, Τριπαλντέλι, Σεράο (80' Καπελίνι), Τουρέ, Βολιάτσο, Καλιγκάρα, Πορτανόβα, Ολιβιέρι, Καβίλια, Μονταπέρτο (11' Ντι Πάρντο).

Ολυμπιακός: Σκαφίδας, Χατζηϊωαννίδης, Γαλούπης, Αγιώτης, Τσιμπούκας, Πέιος (68' Ζιάκας), Κωστανάσιος (85' Γεωργαντής), Τσερκώνης (56' Νεοφυτίδης), Βοΐλης, Ξενιτίδης, Βρουσάι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ