CHAMPIONS LEAGUE

Ήττα για τον ΑΠΟΕΛ στη Λιθουανία, 1-3 από τη Σούντουβα (VIDEO)

Ήττα για τον ΑΠΟΕΛ στη Λιθουανία, 1-3 από τη Σούντουβα (VIDEO)
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε 1-3 στη Λιθουανία από τη Σούντουβα, πραγματοποιώντας πολύ κακό πρώτο 20 λεπτο, κατά το οποίο δέχτηκε τρία γκολ από τον ίδιο παίκτη. Το γκολ της κυπριακής ομάδας στο 94' από τον Καζού. (VIDEO)

Μέχρι το 19΄ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε με τρία γκολ πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση με τη Σούντουβα στη Λιθουανία, στον πρώτο αγώνα για τον α' προκριματικό γύρο του Champions League. Στο 9', στο 13' και στο 19' ο Ριτζίνο Σισίλια, 24χρονος επιθετικός από το Κουρασάο (νησιωτική χώρα στη νότια Καραϊβική), "πλήγωσε" την κυπριακή ομάδα.

Εντέλει η ομάδα του Μιγκέλ Μπαλταζάρ μείωσε σε 3-1 στο 94' με τον Καζού, δίνοντας ελπίδες στον ΑΠΟΕΛ ενόψει της ρεβάνς της 17ης Ιουλίου στο ΓΣΠ.

ΣΟΥΝΤΟΥΒΑ (Τσεμπούριν):Κάρντουμ, Λεϊμόνας, Σβρλούγκα (58' Φίνκλερ), Ζιβάνοβιτς, Ματουλεβίτσιους, Σλάβιτσκας, Αζεβέδο, Βέρμπισκας (82' Ντίμπαλ), Τοπγκάσιτς (30' Βεζεβίτσιους), Γιανκάουσκας, Σισίλια.

ΑΠΟΕΛ (Μπαλταζάρ):Βάτερμαν, Μιλάνοφ (63' Νατέλ), Μερκής, Ταβάρες, Καζού, Μοράις, Σόουζα, Τάαμαρι, Ντελατόρε, Ντε Βινσέντι (46' Ποτέ), Σάλαϊ (46' Αλωνεύτης).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ