CHAMPIONS LEAGUE

Η... υπερφυσική απόκρουση του Ντε Χέα στο "Sánchez Pizjuán"

Manchester United goalkeeper David de Gea, right, gestures to the supporters at the end of the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Manchester United goalkeeper David de Gea, right, gestures to the supporters at the end of the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Δείτε σε μια φωτογραφία με τέσσερα διαφορετικά καρέ την ιστορία της ασύλληπτης επέμβασης του Ντε Χέα στην κεφαλιά του Μουριέλ, το βράδυ της Τετάρτης (21/2) στο "Sánchez Pizjuán". (video)

Σεβίλλη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμετρήθηκαν στην Ανδαλουσία το βράδυ της Τετάρτης (21/2) για την φάση των 16 του Champions League και το τελικό 0-0 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του "Old Trafford".

Σε ένα ματς όπου οι Ισπανοί κυριάρχησαν για μεγάλα διαστήματα, ήταν ένας συμπατριώτης τους που στάθηκε αξεπέραστο εμπόδιο ανάμεσα σε αυτούς και τα δίχτυα. Ο Νταβίδ Ντε Χέα είχε μια σειρά εξαιρετικών επεμβάσεων και αυτός ουσιαστικά ευθύνεται για το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ έφυγε αλώβητη από το "Sánchez Pizjuán".

Ο γκολκίπερ των "κόκκινων διαβόλων" συγκέντρωσε αποθεωτικά σχόλια από το σύνολο του ποδοσφαιρικού κόσμου ( φυσικά και του προπονητή του) και όχι άδικα. Ειδικά η απόκρουση του στην κεφαλιά του Μουριέλ στην εκπνοή του πρώτου μέρους, μοιάζει να καταργεί τους νόμους της φυσικής!

Η... υπερφυσική απόκρουση του Ντε Χέα στο "Sánchez Pizjuán"

Η προσπάθεια του φορ της Σεβίλλης πραγματοποιείται από τα 4,6 μέτρα, έχει ταχύτητα 91,4 χλμ/ώρα και η μπάλα κατευθύνεται στα δίχτυα σε ύψος 2,11 μέτρων. Κι όμως ο Ντε Χέα με μια... υπερφυσική επέμβαση έδιωξε την μπάλα με το δεξί του χέρι και ο Μουριέλ κατέληξε αγκαλιά με το δοκάρι δείχνοντας να μην πιστεύει στα μάτια του!

Δείτε την φάση και σε βίντεο...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ