CHAMPIONS LEAGUE

Η βεντέτα Κυριάκου Παπαδόπουλου με Σουάρες

Leverkusen's Kyriakos Papadopoulos, left, fights for the ball with Barcelona's Luis Suarez during a Champions League Group E soccer match between Barcelona and Bayer Leverkusen at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 29, 2015. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Leverkusen's Kyriakos Papadopoulos, left, fights for the ball with Barcelona's Luis Suarez during a Champions League Group E soccer match between Barcelona and Bayer Leverkusen at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 29, 2015. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τσακωνόταν συνεχώς με τον Λουίς Σουάρες στο "Καμπ Νόου". Ο διεθνής άσος της Λεβερκούζεν τα έβαζε σε κάθε ευκαιρία με τον Ουρουγουανό στράικερ, ο οποίος απαντούσε συνεχώς. Δείτε το VIDEO.

Το "μιλητό" είναι μέρος του παιχνιδιού. Θέλεις να χαλάσεις το μυαλό του αντιπάλου σου, να τον κάνεις να χάσει τη συγκέντρωσή του και την ψυχραιμία του και να τον βγάλεις εκτός αγώνα. Αυτό συνέβη και στο ματς της Λεβερκούζεν με την Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου", όπου ο Κυριάκος Παπαδόπουλος άνοιξε βεντέτα με τον Λουίς Σουάρες σχεδόν σε όλο το ματς και αντάλλαξαν μπόλικες... φιλοφρονήσεις.

Ο διεθνής άσος των "ασπιρίνων" έκανε χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι του προς τον Ουρουγουανό ότι μιλάει πολύ, ο Σουάρες απαντούσε με τον τρόπο του, δείχνοντας αρκετά εκνευρισμένος, ενώ υπήρξαν και στιγμές που το βλέμμα του Κυριάκου... σκότωνε άνθρωπο. Θυμίζουμε πως ο Παπαδόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τη Λεβερκούζεν με κοντινή κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ.

Στο τέλος όμως μίλησε ο στράικερ της Μπαρτσελόνα με υπέροχο σουτ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του και μάλιστα έκανε χαρακτηριστική κίνηση προς τον Έλληνα μεσοαμυντικό να... σιωπήσει. Αν μη τι άλλο, θα έχει ενδιαφέρον η κόντρα τους στο ματς του δευτέρου γύρου επί γερμανικού εδάφους.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ