ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η UEFΑ αποφασίζει για το VAR στα νοκ άουτ του Champions League!

Η UEFΑ αποφασίζει για το VAR στα νοκ άουτ του Champions League!

Η UEFA είναι έτοιμη να δώσει την συγκατάθεσή της για τη χρήση του VAR στο Champions League από την τρέχουσα σεζόν, στη φάση των νοκ άουτ αγώνων.

Η UEFA είναι έτοιμη να δώσει σήμερα (3/12) την συγκατάθεσή της για τη χρήση του VAR στο Champions League από την τρέχουσα σεζόν, στη φάση των νοκ άουτ αγώνων. Ύστερα από τους δισταγμούς των τελευταίων μηνών, η UEFA αναμένεται στο Δουβλίνο να καθορίσει τις σχετικές λεπτομέρειες.

Θυμίζουμε ότι μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες πριν από δυο εβδομάδες, ο Τσεφέριν είπε ότι μία έκθεση διαιτησίας την επόμενη εβδομάδα θα μπορούσε να επιτρέψει στην εκτελεστική επιτροπή της UEFA να αναθεωρήσει τη στάση της.

"Ο Ρομπέρτο Ροζέτι (επικεφαλής των διαιτητών της UEFA) και η ομάδα του είναι πολύ καλοί. Υπάρχουν σημαντικά θέματα να δούμε. Περιμένω την έκθεση σε μια εβδομάδα ή μετά και έτσι τότε θα δούμε πότε θα μπορέσουμε να την υλοποιήσουμε, το αργότερο την επόμενη σεζόν", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της UEFA.

Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ένωσης συλλόγων, Ανδρέα Ανιέλι, που βρισκόταν δίπλα στον Τσεφερίν, πρόσθεσε πως "το αργότερο την επόμενη σεζόν σημαίνει επίσης ότι υπάρχει χώρος για εφαρμογή της νωρίτερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ