CHAMPIONS LEAGUE

Η ΤΣΣΚΑ πριν το ματς με την ΑΕΚ

Η ΤΣΣΚΑ πριν το ματς με την ΑΕΚ

Πέραν των δύο κλασικών απουσιών των Ερέμενκο και Ναμπάμπκιν, η ΤΣΣΚΑ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με τον Γκοντσαρένκο πιθανότατα να επιλέγει και στο αποψινό ματς με την ΑΕΚ την ίδια 11άδα με αυτή των πρώτων 2 αγωνιστικών στη Ρωσία

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει απόψε την ΑΕΚ στην Αθήνα και ο τεχνικός της, Βίκτορ Γκοντσαρένκο, δύσκολα θα κάνει αλλαγή στην 11άδα του.

"Έχουμε μια σταθερή ενδεκάδα. Και τα τελευταία χρόνια, είμαστε από την πιο σταθερή ομάδα στην Ευρώπη. Μπορεί βέβαια, να υπάρξουν και αλλαγές, επειδή έχουμε βαρύ πρόγραμμα", τόνισε στην συνέντευξη τύπου ο 40άχρονος τεχνικός.

Στα δύο πρώτα ματς του ρωσικού πρωταθλήματος επέλεξε τους ίδιους 11, ενώ δεν αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα, με εξαίρεση... τα γνωστά, δηλαδή τον τραυματισμό του Κιρίλ Ναμπάμπκιν και την τιμωρία του Ρομάν Ερέμενκο (ντόπινγκ).

Αναμένεται λοιπόν θα είναι στο τέρμα ο Ίγκορ Ακινφέεβ, στην τριάδα της άμυνας οι Αλεκσέι Μπερεζούτσκι, Βίκτορ Βάσιν και Βασίλι Μπερεζούτσκι, δεξί μπακ-χαφ ο Μάριο Φερνάντες και αριστερό ο Γκεόργκι Σένικοβ.

Αμυντικό χαφ ο Πόντους Βέρμπλουμ, με 8άρι τον Μπίμπρας Νάτχο και πιο επιτελικό τον Αλεκσάντρ Γκολοβίν, ενώ ο Αλάν Τζαγκόεβ θα βοηθά τον Βιτίνιο στην επίθεση.

Αν λοιπόν ο Γκοντσαρένκο αποφασίσει να κάνει κάποια αλλαγή στην 11άδα, πιθανότατα θα το κάνει για να ξεκουράσει τα αδέλφια Μπερεζούτσκι.

Είναι στα 35 τους και ίσως φέτος να είναι η τελευταία τους χρονιά στο ποδόσφαιρο, αλλά μοναδικό τρόπος η άμυνα απόψε να γίνει πιο νεανική είναι ο 21άχρονος, Νικίτα Τσερνόβ, καθώς ο Σεργκέι Ιγκνασέβιτς είναι 38 ετών!

photo: pfc-cska.com

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ