CHAMPIONS LEAGUE

H Τότεναμ τιμώρησε τρεις οπαδούς της για παράνομη πώληση εισιτηρίων

Tottenham fans cheer after the Champions League semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Ajax at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 30, 2019. Ajax won the match with a 1-0 score. (AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham fans cheer after the Champions League semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Ajax at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 30, 2019. Ajax won the match with a 1-0 score. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Αυστηρό μήνυμα σε όσους αγοράζουν και έπειτα πουλούν εισιτήρια του τελικού του UCL μέσω διαδικτύου, έστειλε η Τότεναμ, ανακοινώνοντας την επιβολή τιμωρίας σε τρεις εξ αυτών.

Μηδενική ανοχή. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει η διοίκηση της Τότεναμ σε όσους έχουν την τάση να παραβατούν, καθώς ανακοίνωσε πως θα επιβάλλει ποινή σε τρεις κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που αγόρασαν εισιτήρια για τον τελικό του Champions League με την Λίβερπουλ και κατόπιν επιχείρησαν να τα πουλήσουν μέσω διαδικτύου για να βγάλουν κέρδος.

"Ο σύλλογος επέβαλε αυτή την εβδομάδα τιμωρίες επ'αόριστον σε τρεις κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που έβαλαν τα εισιτήρια για τον τελικό του Champions League που είχαν σε πλατφόρμα στο διαδίκτυο για να τα πουλήσουν με τη σειρά τους.

Για μία ακόμα φορά θέλουμε να υπενθυμίσουμε στους οπαδούς μας ότι το κάθε εισιτήριο που πωλείται αντιστοιχεί στο άτομο που το αγόρασε. Μεταφέρνοντας ή πουλώντας εισιτήρια με ανεπίσημο τρόπο, παραβιάζει τους όρους που θέτουμε και είναι ενάντια στο νόμο.

θα κοιτάξουμε να πάρουμε τα πιο αυστηρά μέτρα απέναντι σε όσους εμπλέκονται σε τέτοιες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων τιμωριών σε κατόχους καρτών διαρκείας", τόνιζει σε ανακοίνωσή της η Τότεναμ, με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου να υπογραμμίζει πως θα προβεί στην ακύρωση εισιτηρίων του τελικού του Champions League που έχουν φτάσει σε χέρια οπαδών μέσω μεταπώλησης.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Πάντως, το φαινόμενο αγοράς εισιτηρίων και στη συνέχεια πώλησής τους σε πολύ μεγαλύτερες τιμές δεν αφορά μόνο την Τοτεναμ καθώς κάτι αντιστοιχο φαίνεται πως συνέβη και στην Λίβερπουλ, με πέντε οπαδούς της να αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της διά βία αποβολής από το "Άνφιλντ" για παράνομη πώληση εισιτηρίων του τελικού του Champions League έναντι 4.500 λιρών!

Χάρη στο σειριακό αριθμό των εισιτηρίων, οι "κόκκινοι" κατάφεραν να εντοπίσουν μέσω έρευνας τους οπαδούς που διέθεσαν εισιτηρια μέσω διαδικτύου αφού πρώτα τα είχαν αγοράσει οι ίδιοι, και μένει πλέον να δούμε ποια θα είναι η τιμωρία τους να οριστικοποιηθεί η ενοχή τους

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ