CHAMPIONS LEAGUE

Η Pepsi σε προσκαλεί στο Σπίτι της 24MEDIA για να δεις τους ημιτελικούς του UEFA Champions League

Η Pepsi σε προσκαλεί στο Σπίτι της 24MEDIA για να δεις τους ημιτελικούς του UEFA Champions League

Το Σπίτι της 24MEDIA ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί οκτώ τυχερούς αναγνώστες που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική UEFA Champions League εμπειρία παρέα με την Pepsi και την Pepsi Max.

Το UEFA Champions League έχει μπει στην τελική ευθεία και είναι έτοιμο να μας χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις, με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Το Sport24.gr, που στηρίζει πάντα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, προσφέρει σε συνεργασία με την Pepsi και την Pepsi Max τη δυνατότητα σε οκτώ τυχερούς να παρακολουθήσουν το πρώτο ματς της πρώτης φάσης των ημιτελικών του UEFA Champions League στις 30 Απριλίου (22:00) στο Σπίτι της 24MEDIA, παρέα με τους αγαπημένους τους αθλητικογράφους και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Οι πρώτες ομάδες που ρίχνονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης είναι Τότεναμ και Άγιαξ που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Τρίτη 30 Απριλίου στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι το ματς αυτό θα το δούμε μαζί, απολαμβάνοντας την αγαπημένη μας Pepsi και Pepsi Max. Αυτό από μόνο του, ακόμη και να μην υπήρχε η μπάλα, είναι το κίνητρο που χρειάζεσαι για να έρθεις στο Σπίτι.

Η βραδιά θα έχει λίγο απ' όλα. Μπάλα, θέαμα, αθλητικές συζητήσεις, quiz, φαγητό, παιχνίδι, πλούσια δώρα, άφθονη Pepsi Max και φυσικά πολλές εκπλήξεις που θα "απογειώσουν" τη διάθεση. Αυτά που θες όταν βλέπεις μπάλα στο σαλόνι του σπιτιού σου θα τα έχεις και στο σαλόνι του House Twenty Four.

H Pepsi και το Sport24.gr χαρίζουν αυτή την εμπειρία στους αναγνώστες #ForTheLoveOfIt. Για να το πούμε πιο απλά, επειδή αγαπάμε όλες αυτές τις αναπάντεχες στιγμές του ποδοσφαίρου που μας κάνουν να πεταγόμαστε από τον καναπέ, να μένουμε με ανοιχτό το στόμα ή να χειροκροτούμε από θαυμασμό. Δεν υπάρχουν σενάρια, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Όλες αυτές τις unexpected football moments είναι που θέλουμε να γιορτάσουμε στο Σπίτι της 24MEDIA.

Αν θες να ζήσεις κι εσύ αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και μπορείς να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα περάσουν την πόρτα του Σπιτιού μας.

powered by Typeform
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ