CHAMPIONS LEAGUE

Η PEPSI σε προσκαλεί στο House Twenty Four για τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League

Η PEPSI σε προσκαλεί στο House Twenty Four για τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League
JAGGED MELON

Η PEPSI MAX και το Sport24.gr προσκαλούν οκτώ τυχερούς αναγνώστες στο Σπίτι της 24MEDIA για να δούμε παρέα τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Η ώρα του μεγάλου τελικού του UEFA Champions League έφτασε! Το ταξίδι που ξεκίνησε πριν από μήνες ολοκληρώνεται στο Wanda Metropolitano στη Μαδρίτη το Σάββατο 1 Ιουνίου. Εκεί, δύο αγγλικές ομάδες, η Λίβερπουλ και η Τότεναμ θα "διασταυρώσουν τα ξίφη τους", διεκδικώντας το βαρύτιμο τρόπαιο. Η μεν Τότεναμ θα βρεθεί στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της, η δε Λίβερπουλ για δεύτερη σερί χρονιά, μετά το περσινό ματς κόντρα στη Ρεάλ.

Άλλο ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού βρίσκεται προ των πυλών και όπως σε κάθε μεγάλο αθλητικό γεγονός, σε κάθε μεγάλο ματς το Sport24.gr δηλώνει το "παρών" και ετοιμάζεται για την απόλυτη ποδοσφαιρική βραδιά στο Σπίτι της 24MEDIA. Συγκεκριμένα, το Sport24.gr και η PEPSI MAX προσκαλούν οκτώ τυχερούς αναγνώστες στο House Twenty Four για να δούμε παρέα τον μεγάλο τελικό του Champions League, με host τον διευθυντή του site, Παντελή Βλαχόπουλο.

Γιατί ποδόσφαιρο σημαίνει στιγμές. Και οι στιγμές είναι συνώνυμο της παρέας. Η βραδιά θα περιλαμβάνει μπάλα, θέαμα, παιχνίδι, φαγητό, ποδοσφαιρική κουβέντα, την αγαπημένη PEPSI MAX με την υπέροχη γεύση και πολλές εκπλήξεις.

Η PEPSI σε προσκαλεί στο House Twenty Four για τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League
JAGGED MELON

Μπορείς να είσαι κι εσύ ένας από τους μεγάλους τυχερούς που θα βρεθούν το βράδυ της 1ης Ιουνίου στο House Twenty Four για να παρακολουθήσουν τον τελικό ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και στιγμές σαν αυτές που μας κάνουν να σηκωνόμαστε από τον καναπέ, να εντυπωσιαζόμαστε και να χειροκροτάμε πάντα παρέα με την απολαυστική PEPSI MAX.

Αν θες να περάσεις την πόρτα του Σπιτιού μας, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Σε περιμένουμε!

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ