CHAMPIONS LEAGUE

Η Παρτίζαν λίγο πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

Η Παρτίζαν λίγο πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

Η Παρτίζαν ζήτησε απ'τους οπαδούς της να είναι κόσμιοι στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Τζούκιτς έχει ξανά στην διάθεσή του τον Λεονάρντο. Δείτε την πιθανή 11άδα των Σέρβων

Ιστορική η 25η Ιουλίου, καθώς Παρτίζαν και Ολυμπιακός τίθενται για πρώτη φορά αντιμέτωπες σε επίσημο ματς, κρισιμότατο μάλιστα, καθώς πρόκειται για το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Κακά τα ψέματα, ο βαθμός επικινδυνότητας είναι μεγάλος και χωρίς Έλληνες οπαδούς, έτσι ενώ Μίροσλαβ Τζούκιτς προετοίμαζε τους παίκτες του, η διοίκηση του συλλόγου εξέδιδε ανακοίνωση.

Η Παρτίζαν λοιπόν ζήτησε από τους οπαδούς να είναι πολύ προσεκτικοί στην αναμέτρηση, καθώς η ομάδα κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, ενώ συγκεκριμένα τους ζήτησε να προσέξουν και τα συνθήματά τους και τα πανό που θα αναρτήσουν.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Λεονάρντο ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του, πιθανότατα θα πουληθεί αργότερα στην Αλ-Αχλί, έτσι ο Βραζιλιάνος αναμένεται να επιστρέψει στην 11άδα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο 25άχρονος είναι ουσιαστικά επιτελικός μέσος που παίζει και εξτρέμ, δεν είναι στράικερ, αλλά πέρσι πέτυχε 24 γκολ στο πρωτάθλημα!

Σύμφωνα λοιπόν με τα ρεπορτάζ, ο Κλιάιτς θα είναι στο τέρμα, δεξιά στην άμυνα ο Βουλίτσεβιτς, αριστερά ο Νέμανια Μίλετιτς (υπάρχει και μέσος με το ίδιο ονοματεπώνυμο) και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Τσίρκοβιτς Όστοϊτς.

Στο κέντρο θα παίξουν οι Κόσοβιτς με τον Εβέρτον Λουίζ, ο Λεονάρντο θα παίξει πίσω από τον Τζούρτζεβιτς που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ δεξιά θα είναι ο Γιάνκοβιτς και αριστερά ο Ταουμπά.

Δεν αποκλείεται να παίξει πάντως ο Ταουμπά πίσω απ'τον Τζούρτζεβιτς και ο Λεονάρντο αριστερά, όπως άλλωστε και να το αλλάζουν συχνά θέσεις κατά την διάρκεια του ματς.

Αν ο Λεονάρντο δεν είχε ζητήσει συγγνώμη και δεν επέστρεψε στην 11άδα, τότε θα ξεκινούσε ένας εκ των Μιχάιλοβιτς και Τζουρίτσκοβιτς, ενώ πιθανότατα θα παίξει ως αλλαγή ο Σεϊντουμπά Σουμά.

Ο 26άχρονος επιτελικός μέσος από την Γουινέα αποκτήθηκε πριν λίγες απ'την Σλόβαν Μπρατισλάβα και είναι ο πιο ακριβή μεταγραφή του συλλόγου με 1.650.000 ευρώ!

Πρόκειται ουσιαστικά για τον αντικαταστάτη του Λεονάρντο, αλλά είναι ανέτοιμος, με τον Τζούκιτς να τονίζει πως μπορεί να παίξει μόνο για 20 με 30 λεπτά.

photo: partizan.rs

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ