CHAMPIONS LEAGUE

Η "παγίδα" του Μάμιτς

Η "παγίδα" του Μάμιτς

Ο Ζόραν Μάμιτς προσπάθησε να... κοιμίσει τον Ολυμπιακόςστη συνέντευξη Τύπου, αφού ήθελε να μεταφέρει το άγχος στους "ερυθρόλευκους", χρίζοντας την ομάδα του ως αουτσάιντερ της αναμέτρησης.

Ο προπονητής της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Ζόραν Μάμιτς προσπάθησε να... κοιμίσει τον Ολυμπιακός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεταξύ τους αγώνα το βράδυ της Τρίτης (20/10), αφού ήθελε να μεταφέρει το άγχος στους "ερυθρόλευκους", χρίζοντας την ομάδα του ως αουτσάιντερ της αναμέτρησης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

Πώς βλέπετε το παιχνίδι;

"Έχουμε μπροστά μας την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και έχουμε απέναντί μας έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο που το έχει αποδείξει με τα αποτελέσματά του στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα αποτελούσε έκπληξη μία ενδεχόμενη νίκη μας, επειδή εκείνοι είναι το φαβορί. Όμως, ανυπομονούμε για το παιχνίδι και θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα παίξει όπως πρέπει και θα καταθέσει την ψυχή της. Είμαστε έτοιμοι".

Πώς θα περιγράφατε τον Ολυμπιακό;

"Έχουν πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όπως τον Σεμπά, τον Πάρντο, τον Τσόρι και τον Φορτούνη. Είναι δυνατοί σε όλες τις πλευρές. Είναι πολύ καλά οργανωμένοι, πειθαρχημένοι δυνατοί και δεμένοι".

Ποιον θεωρείτε πιο επικίνδυνο; Τον Τσόρι ή τον Φορτούνη;

"Και οι δύο είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, αλλά τώρα ο Φορτούνης διανύει καλή περίοδο και είναι πολύ επικίνδυνος ποδοσφαιριστής. Επίσης, ο Ντουρμάζ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά είμαι χαρούμενος που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη".

Με τι φιλοσοφία θα κατέβετε;

"Θα παίξουμε επιθετικά, όπως και στο πρωτάθλημα. Φυσικά, η ευχή μας είναι ένα πράγμα. Να σκοράρουμε. Έχουμε λοιπόν μία ιδέα του πώς θα κατέβουμε. Θα θυμίζουμε λίγο το παιχνίδι που κάναμε με την Άρσεναλ. Θα κοιτάξουμε να έχουμε την κατοχή στο κέντρο. Από την άλλη δεν ξέρουμε πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός και ίσως αυτό μας μπερδέψει λίγο".

Έχει χαρακτήρα τελικού το παιχνίδι;

"Θα ήταν ωραίο να είχαμε μόνο αυτά τα δύο ματς, στο Ζάγκρεμπ και στην Αθήνα. Αλλά είναι μακρύς ο δρόμος. Φυσικά με νίκη κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα. Όμως, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο περισσότερος κόσμος θεωρεί μεγαλύτερη έκπληξη τη δική μας νίκη επί της Άρσεναλ παρά του Ολυμπιακού στο Λονδίνο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και πάλι. Με λίγη τύχη, λίγο να εκμεταλλευτούμε κάποιες αδυναμίες και λάθη του αντιπάλου μας, όλα είναι πιθανά".

Πίβαριτς: "Τους ξέρουμε καλά"

Ο αμυντικός Γιόσιπ Πίβαριτς εκπροσώπησε τους παίκτες της Ντιναμό στην συνέντευξη Τύπου. Ο 26χρονος Κροάτης τόνισε: "Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά δεν κερδίζει και συνέχεια. Ξέρουμε πώς θα παίξουμε και ξέρουμε και ποιον έχουμε απέναντί μας, γιατί τον έχουμε παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα έχουν μόνο νίκες, ενώ στην Ευρώπη έκαναν ένα καλό παιχνίδι με την Μπάγερν και δέχτηκαν δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο. Στο Λονδίνο είδαμε εόλοι τι έγινε. Θα είναι δύσκολο μας, αλλά πιστεύω στους εαυτούς μας. Αν παίξουμε όπως με την Άρσεναλ, έχουμε πολλές πιθανότητες".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ