CHAMPIONS LEAGUE

Η "Mundo Deportivo" σε Γλυφάδα, Πειραιά, Σύνταγμα για τον Βαλβέρδε

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΑΛΒΕΡΔΕ
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΑΛΒΕΡΔΕ EUROKINISSI

Η "Mundo Deportivo" περιπλανήθηκε στην Αθήνα και τον Πειραιά, στα μέρη που περνούσε το μεγαλύτερο μέρος του ελευθέρου χρόνου του ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε. (video)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (31/10, 21:45) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League και ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιστρέφει στο "Γ. Καραϊσκάκης" ως αντίπαλος σε επίσημο ματς μετά τις δύο θητείες του στον πάγκο των "ερυθρολεύκων".

Η "Mundo Deportivo" περιπλανήθηκε στην Αθήνα και τον Πειραιά, στα μέρη που περνούσε το μεγαλύτερο μέρος του ελευθέρου χρόνου του o "Txingurri".

Ο Γκαμπριέλ Σανς ξεκίνησε την ξενάγησή του από τη Γλυφάδα, όπου έμενε ο Ερνέστο Βαλβέρδε: "Είμαστε στη Γλυφάδα, μίας από τις πιο πολυτελείς γειτονιές της Αθήνας. Εδώ, έζησε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Ο Βαλβέρδε επέλεξε τη γειτονιά αυτή, αν και το στυλ ζωής του είναι απομακρυσμένο από την πολυτέλεια, γιατί ήταν κοντά από το προπονητικό κέντρο και το γήπεδο του Ολυμπιακού, αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά".

Στη συνέχεια ο Καταλανός δημοσιογράφος πέρασε από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, αλλά κι από την Πλατεία Συντάγματος: "Μία από τις πιο διάσημες και γεμάτες μποτιλιάρισμα περιοχές της Αθήνας (Σύνταγμα). Άρεσε στον Βαλβέρδε να κάνει βόλτες στους γύρω-γύρω δρόμους και στις δύο θητείες του στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ