CHAMPIONS LEAGUE

Η "Mundo Deportivo" προειδοποίησε την Ίντερ για το φρούριο της Μπαρτσελόνα

Barcelona forward Luis Suarez, right, controls the ball as Inter defender Kwadwo Asamoah defends during the Champions League, group B soccer match between Barcelona and Inter Milan, at the Nou Camp in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 24, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona forward Luis Suarez, right, controls the ball as Inter defender Kwadwo Asamoah defends during the Champions League, group B soccer match between Barcelona and Inter Milan, at the Nou Camp in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 24, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ίντερ το βράδυ της Τετάρτης για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και θα έχει σύμμαχο σε αυτό το ματς την εκπληκτική παράδοση που κουβαλά εντός έδρας την τελευταία εξαετία.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Σλάβια Πράγας στην πρεμιέρα των ομίλων (1-1), η Ίντερ είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει θετικό αποτέλεσμα στην Βαρκελώνη, με την αποστολή της πάντως μόνο εύκολη να μην είναι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Όχι μόνο γιατί απέναντί της θα βρει την Μπαρτσελόνα του Μέσι και του Σουάρες αλλά και επειδή θα κληθεί να βγει αλώβητη από το "Καμπ Νόου", γήπεδο που δίνει αποδεδειγμένα τρομερή δύναμη στους μπλαουγκράνα τα τελευταία έξι χρόνια.

"Φρούριο το Καμπ Νόου", είναι ο τίτλος στο σημερινό (1/10) πρωτοσέλιδο της "Mundo Deportivo", με το καταλανικό μέσο να υπενθυμίζει πως η Μπαρτσελόνα έχει μετατρέψει σε οχυρό το σπίτι της, ούσα αήττητη σε 32 αγώνες!

Η "Mundo Deportivo" προειδοποίησε την Ίντερ για το φρούριο της Μπαρτσελόνα

Η τελευταία φορά που η "Μπάρσα" ηττήθηκε στο σπίτι της ήταν από την Μπάγερν του Γιουπ Χάινκες τον Μάιο του 2013 για τα ημιτελικά του Champions League (0-3), με τους πρωταθλητές Ισπανίας να μετρούν έκτοτε 29 νίκες και 3 ισοπαλίες!

Οι μοναδικές ομάδες που κατάφεραν να φύγουν με ψηλά το κεφάλι ήταν οι Ατλέτικο Μαδρίτης (1-1), Γιουβέντους (0-0) και Τότεναμ την περασμένη σεζόν (1-1), με την πρωτοπόρο της Serie A να έχει μπροστά της τη μεγάλη πρόκληση να αντέξει σε ένα από τα πιο... κατηφορικά γήπεδα της Ευρώπης.

Λίγες μάλιστα ημέρες πριν από το ντέρμπι κορυφής που θα δώσει κόντρα στην Γιουβέντους για την 7η αγωνιστική της Serie A...

Photo Credits: AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ