CHAMPIONS LEAGUE

Η Μπεσίκτας διώχνει τον κόσμο της από το γήπεδο

A fan climbs the goal as supporters invade the pitch a few minutes before the Europa League quarterfinal soccer match between Lyon and Besiktas, in Decines, near Lyon, central France, Thursday, April 13, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)
A fan climbs the goal as supporters invade the pitch a few minutes before the Europa League quarterfinal soccer match between Lyon and Besiktas, in Decines, near Lyon, central France, Thursday, April 13, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Τα περσινά σοβαρά επεισόδια που στιγμάτισαν το Λιόν - Μπεσίκτας οδήγησαν τη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου στο να απαγορεύσει στους οπαδούς της να παρευρεθούν στον φετινό αγώνα με τη Μονακό.

Η Μονακό υποδέχεται την Μπεσίκτας στο "Λουί Ντε" για τους ομίλους του Champions League και η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου κάλεσε τους φιλάθλους της να μην βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου στο Πριγκιπάτο!

Αιτία, η συμπεριφορά τους την τελευταία φορά που βρέθηκαν στη Γαλλία, στον περσινό προημιτελικό του Europa League, όταν συνεπλάκησαν εντός κι εκτός γηπέδου με οπαδούς της Λιόν, με συνέπεια η σέντρα στην αναμέτρηση να καθυστερήσει 50 λεπτά.

Οι δύο σύλλογοι τιμωρήθηκαν από την UEFA με δύο χρόνια αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αναστολή, τιμωρία που θα εφαρμοστεί ουσιαστικά την επόμενη φορά που οι Τούρκοι προκαλέσουν προβλήματα.

Αυτό θέλει να αποφύγει η Μπεσίκτας και γι' αυτό με μήνυμά της σε τουρκικά, αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά, "διώχνει" τον κόσμο από το γήπεδο.

"Αγαπητοί φίλαθλοι, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιό μας, οι φίλαθλοί μας δεν θα παρευεθούν στο παιχνίδι Μονακό - Μπεσίκτας. Σας παρακαλούμε να μην πάτε στο 'Λουί Ντε', ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος τιμωρίας", αναφέρει το σχετικό μήνυμα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ