CHAMPIONS LEAGUE

Η Μονακό συνεχάρη την Ντόρτμουντ στο Twitter

Η Μονακό συνεχάρη την Ντόρτμουντ στο Twitter
BORUSSIA DORTMUND GMBH & CO. KGAA

Η Ντόρτμουντ "έσπασε" το ρεκόρ της Μονακό κι ο γαλλικός σύλλογος της έδωσε συγχαρητήρια μέσω Twitter. Δείτε τη σχετική δημοσίευση.

Η Ντόρτμουντ συνέτριψε τη Λέγκια Βαρσοβίας με το εμφατικό 8-4 (!) κι "έσπασε" το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ένα απ' αυτά ήταν ότι σημειώθηκε ο μεγαλύτερος αριθμός τερμάτων σε ματς στην ιστορία του Champions League.

Μέχρι την Τρίτη (22/11) το εν λόγω ρεκόρ κατείχε η Μονακό, η οποία είχε επικρατήσει της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με 8-3 στο "Lui II", τον Νοέμβριο του 2003. Κύριος πρωταγωνιστής σε εκείνο το παιχνίδι ήταν ο Ντάντο Πρσο, ο οποίος πέτυχε τα τέσσερα απ' τα οκτώ γκολ της ομάδας του!

Αρκετοί πίστευαν ότι η συγκομιδή των 11 τερμάτων δύσκολα θα ξεπεραστεί. Κάτι τέτοιο, όμως, κράτησε για παραπάνω από 13 χρόνια. Η Ντόρτμουντ έγραψε τη δική της ιστορία, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίδραση των ανθρώπων της Μονακό ήταν άμεση, μιας και λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης στο "Signal Iduna Park", έσπευσαν να συγχαρούν τον γερμανικό σύλλογο μέσω Twitter. "Συγχαρητήρια BVB", ήταν το μήνυμα των Γάλλων συνοδευόμενο με το hashtag "history".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ