CHAMPIONS LEAGUE

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr παρουσιάζει την κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, μετά τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα και τη νίκη στο τέλος με 1-0, που έφερε τους Πειραιώτες στους "32" του Europa League…

Το Sport24.gr παρουσιάζει την κριτική των ερυθρόλευκων, που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο ματς που έφερε τη νίκη με 1-0 για τους Πειραιώτες. Μια πρόκριση που ήρθε με το πέναλτι του Ελ Αραμπί στο τέλος, δύσκολα, αλλά αυτή μένει…

ΣΑ: Δεν είχε δύσκολο βράδυ ο Πορτογάλος τερματοφύλακας. Όταν χρειάστηκε ήταν εκεί και στο πέναλτι των Σέρβων είχε το οριζόντιο δοκάρι για… σύμμαχό του. Μεγάλο το άγχος πάντως, δεν είδε καν την εκτέλεση του πέναλτι.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΪ: Ο Νορβηγός έδειξε με το "καλημέρα" ότι θα έπαιρνε πρωτοβουλίες επιθετικά, το πάλεψε, εκτιμώ ότι θα έπρεπε να τον εκμεταλλευτεί περισσότερο η ομάδα. Δεν απειλήθηκε αμυντικά, έκανε καλό ματς.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Για μια ακόμη φορά τα έδωσε όλα, έχοντας απέναντί του τον Ματέο Γκαρσία. Τα κατάφερε και πάλι και επιθετικά, αφού σε δύο σέντρες του ήρθαν μεγάλες χαμένες ευκαιρίες. Δίνει τα πάντα, πρέπει, όμως, να πάρει και ανάσες.

ΣΕΜΕΔΟ: Ο Πορτογάλος στόπερ έκανε σοβαρή εμφάνιση, χωρίς επιπολαιότητα, πολύ ώριμο παιχνίδι. Ήθελε να συνεχίσει στην Ευρώπη και τα κατάφερε μια χαρά, ειδικά όταν ο έτερος στόπερ είχε πάλι λάθη.

ΜΕΡΙΑ: Δεν ήταν εύκολο. Είχε μεγάλο άγχος και ήταν επιρρεπής στο λάθος. Ο Τυνήσιος στόπερ έφερε τη γκρίνια στην εξέδρα, αλλά είχε ψυχολογικό θέμα και το παραδέχθηκε ουσιαστικά όταν φώναζε στον Τσιμίκα να διώξει και να μην του πασάρει.

ΓΚΙΛΙΕΡΜΕ: Ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο. Έπαιξε με ωριμότητα, προσπάθησε να φέρει ένα πιο ομαλό παιχνίδι και καλύτερη κυκλοφορία για την ομάδα. Απείλησε και με δύο σουτ, κι αυτός παίζει… ασταμάτητα.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Γι’ αυτά που έπρεπε να κάνει τα κατάφερε καλά. Δεν περιμένεις από τον Έλληνα χαφ να σου φτιάξει το ματς. Έλεγξε το χώρο του κέντρου, έδωσε βοήθειες ειδικά προς το τέλος και είναι ένα πολύτιμο εργαλείο.

ΚΑΜΑΡΑ: Πήρε φανέλα βασικού, αλλά η εικόνα ήταν κακή. Κάποια ξεσπάσματα στο πρώτο ημίχρονο, σουτ πολλά, ουσία μηδέν. Περίμενε περισσότερα και ο Μαρτίνς από αυτόν, σωστά αντικαταστάθηκε στο 60'.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Ο Πορτογάλος αποτελεί παίκτη βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό. Του έλειψε η ουσία, η αποτελεσματικότητα. Χαμένες ευκαιρίες στο 63' και στο 70', σε φάσεις που έπρεπε να "ζυγίσει" τελείως διαφορετικά.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Έτρεξε, έδωσε αρκετά σε αυτό το κομμάτι, αλλά ήταν μακριά από την περιοχή του Ερυθρού Αστέρα. Γι’ αυτό και αντικαταστάθηκε ο Έλληνας εξτρέμ που έψαξε και σουτ, αλλά χωρίς αντίκρισμα.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Σημασία έχει ο φορ να σκοράρει και με πέναλτι. Στο 88' δεν είναι εύκολο να σκοράρεις και να δίνεις πρόκριση. Είχε μεγάλες φάσεις στο 23' (κεφαλιά άουτ) και στο 59' (δοκάρι), αλλά το γκολ το έχει και αυτό λέει πολλά.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΓΚΕΡΕΡΟ: Ο Ισπανός μπήκε με το ματς στο 0-0 για να δώσει επιθετικότητα στον Ολυμπιακό. Δεν κατάφερε να τη βγάλει βέβαια αυτή η ομάδα και περισσότερο βοήθησε μετά το γκολ με τα τρεξίματα και την πίεση που έδωσε.

ΛΟΒΕΡΑ: Σίγουρα θα περίμενε περισσότερα από αυτόν ο Μαρτίνς. Κουβάλησε μπάλα, αλλά χωρίς ουσία. Έδειχνε αγχωμένος και είναι λογικό. Μπήκε σε ένα σημείο που η μπάλα "έκαιγε" άλλωστε.

ΜΠΕΝΖΙΑ: Απλά μπήκε στο 90' για να πάρει το χρόνο η ομάδα. Δεν πρόλαβε να κάνει και κάτι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ