CHAMPIONS LEAGUE

Η γκρίνια της Παρί για την διαιτησία

PSG's Neymar, left, reacts after getting a yellow card from referee Gianluca Rocchi of Italy while Real Madrid's Cristiano Ronaldo looks on during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG's Neymar, left, reacts after getting a yellow card from referee Gianluca Rocchi of Italy while Real Madrid's Cristiano Ronaldo looks on during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν-Ζερμέν ζήτησε απ' την UEFA να προστατέψει την ομάδα του απ' την διαιτησία, καθώς ευνοεί συλλόγους η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ, όμως όλοι οι Παριζιάνοι παραδέχονται πως δεν έχασαν μόνο λόγω του διαιτητή

Λίγο ένα οφ-σάιντ που καταλογίστηκε στον Εμπαπέ, λίγο ένα χέρι του Σέρχιο Ράμος στην περιοχή, λίγο το πέναλτι που πήρε η Ρεάλ, φέρνουν την Παρί Σεν-Ζερμέν να έχει έντονα παράπονα απ' την διαιτησία του Τζανλούκα Ρόκι στο ματς της Μαδρίτης ( 3-1).

"Το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Νομίζω παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε τις ευκαιρίες ματς να σκοράρουμε, αλλά κάναμε λάθη", τόνισε ο πρόεδρος της PSG, Νασέρ Αλ-Κχελαϊφί και συνέχισε: "Ό Εμπαπέ δεν οφ-σάιντ αλλά σφυρίχτηκε. Τα λάθη της διαιτησίας μας κόστισαν πολύ".

"Αυτό το φαινόμενο πρέπει να σταματήσει. Όποτε παίζουμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, συμβαίνει πάντα το ίδιο με τη διαιτησία. Το ίδιο έγινε και πέρσι με την Μπαρτσελόνα, το ίδιο έγινε και τώρα στη Μαδρίτη. Εντάξει η Ρεάλ είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά αυτό το φαινόμενο πρέπει να σταματήσει και επιτέλους η UEFA πρέπει να λάβει μέτρα για να προστατεύσει την ομάδα μου".

"Δεν λέω πως χάσαμε λόγω της διαιτησίας, αλλά ότι η διαιτησία επηρέασε το αποτέλεσμα. Δεν γίνεται να συνεχιστεί έτσι ο ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων. Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της, καθώς δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε έτσι. Η Παρί Σεν-Ζερμέν έχει αδικηθεί σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια και αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως".

Ο προπονητής της Παρί, Ουνάι Έμερι, αναφέρθηκε μετά το ματς στο χέρι του Σέρχιο Ράμος, τονίζοντας: "Μου είπαν πως ήταν χέρι, δεν το είδα, αλλά αν ήταν έπρεπε να δώσει πέναλτι. Νομίζω πάντως πως στο δεύτερο ματς μπορούμε να το γυρίσουμε, αν οι αποφάσεις της διαιτησίας είναι σωστές".

Για το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο (κράτημα του Λο Σέλσο στον Κρόος), ο Μάρκο Βεράτι είπε: "Μέχρι και ο Μόντριτς είπε πως δεν υπάρχει παράβαση. Πάντως, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, δεν χάσαμε μόνο λόγω της διαιτησίας".

Ρεάλ - Παρί Σεν-Ζερμέν 3-1

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ