CHAMPIONS LEAGUE

Η εντυπωσιακή απονομή στην Ρεάλ Μαδρίτης

Real Madrid's captain Sergio Ramos raises the trophy after the Champions League Final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
Real Madrid's captain Sergio Ramos raises the trophy after the Champions League Final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. (Nick Potts/PA via AP) AP

Δείτε βίντεο από την απονομή του Champions League στην Ρεάλ Μαδρίτης με τον Σέρχιο Ράμος να σηκώνει την κούπα και το "Millennium Stadium" να παίρνει φωτιά.

Στον αγωνιστικό χώρο του "Millennium Stadium" πραγματοποιήθηκε η απονομή του Champions League στην Ρεάλ Μαδρίτης με τον Σέρχιο Ράμος να σηκώνει πρώτος το τρόπαιο, ως αρχηγός της "βασίλισσας" και το στάδιο να παίρνει φωτιά από τα βεγγαλικά.

Μάλιστα την ίδια ώρα που οι παίκτες της Ρεάλ ο ένας μετά τον άλλο πανηγύριζαν με το τρόπαιο ανά χείρας στη σέντρα του γηπέδου υπήρχε το "σεντόνι" του Champions League ενώ τα μεγάφωνα έπαιζαν τον ύμνο της διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα φυσικά οι φίλοι των Ισπανών πανηγύριζαν έξαλλα στις εξέδρας την κατάκτηση του 12ου Κυπέλλου πρωταθλητριών στην ιστορία της Ρεάλ.

Δείτε το βίντεο του Sport24.gr από την απονομή του τροπαίου στο Champions League:

PHOTO CREDITS: Nick Potts/PA via AP

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ