CHAMPIONS LEAGUE

Η ενδεκάδα της Σπόρτινγκ κόντρα στον Ολυμπιακό

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ζόρζε Ζεζούς, για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται τον Ολυμπιακό ( live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League με τον τεχνικό των "λιονταριών", Ζόρζε Ζεζούς, να δίνει φανέλα βασικού στον Γάλλο αμυντικό, Ζερεμί Ματιέ, κατά την επιστροφή του.

Στην ενδεκάδα επέστρεψε και ο Ούιλιαμ Καρβάλιο (κι αυτός μετά τον τραυματισμό του). Η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας θα παραταχθεί απέναντι στους "ερυθρόλευκους" με την εξής αρχική ενδεκάδα: Πατρίσιο, Πιτσίνι, Αντρέ Πίντο, Ματιέ, Κοεντράο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Μπατάγλια, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπρούνο Φερνάντες, Μπρούνο Σέζαρ, Ντοστ.

Μετά και τον τραυματισμό του Χόναταν Σίλβα στο ματς με τη Φαμαλισάο και με δεδομένη την απουσία του Μάρκος Ακούνια "καταστράφηκαν" τα σχέδια του Ζόρζε Ζεζούς να προωθήσει τον Φάμπιο Κοεντράο σε θέση εξτρέμ. Έτσι ο Κοεντράο παραμένει ως αριστερός μπακ και τη θέση του Ακούνια παίρνει ο Μπρούνο Σέζαρ.

Στον πάγκο των "λιονταριών" βρίσκονται οι: Σαλέν, Αλάν Ρουίς, Ριστόβσκι, Ποντένσε, Ματέους, Φιγκεϊρέδο, Ζοάο Παλίνια.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ