CHAMPIONS LEAGUE

Η εξήγηση πρώην διαιτητή για την αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο

Juventus forward Cristiano Ronaldo is consoled by teammate Federico Bernardeschi, right, after receiving a red card during the Champions League, group H soccer match between Valencia and Juventus, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Juventus forward Cristiano Ronaldo is consoled by teammate Federico Bernardeschi, right, after receiving a red card during the Champions League, group H soccer match between Valencia and Juventus, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Ισπανός πρώην διαιτητής, ο Εντουάρντο Ιτουράλδε, έδωσε τη δική του εξήγηση για την αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Βαλένθια.

Η πρώτη αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League, είναι γεγονός. Ήρθε στην πρώτη του εμφάνιση με τη Γιουβέντους στην κορυφαία διοργάνωση, στο πρώτο μισάωρο της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Βαλένθια. Ο Πορτογάλος "τρελάθηκε" με την απευθείας κόκκινη που του δόθηκε από τον Φέλιξ Μπριχτ, προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν χτύπησε τον Μουρίγιο, όμως στο video φαίνεται πως κάτι υπήρξε ανάμεσά στους τόσο στην αρχή, όσο και στο τέλος της φάσης.

Ο Ισπανός πρώην διαιτητής Εντουάρντο Ιτουράλδε, με 31 χρόνια εμπειρίας στο άθλημα, υποστήριξε πως: " Ο Κριστιάνο αποβλήθηκε εξαιτίας μιας κλωτσιάς με το αριστερό στον Μουρίγιο. Ο κανονισμός αναφέρει πως πρέπει να τιμωρηθεί με κόκκινη είτε τον κλώτσησε, είτε προσπάθησε να τον κλωτσήσει". Στο ξεκίνημα της φάσης φαίνεται να υπάρχει επαφή και με τον αγκώνα του Κριστιάνο Ρονάλντο, που δευτερόλεπτα μετά πιάνει και από τα μαλλιά τον αντίπαλό του.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ