CHAMPIONS LEAGUE

Η δική μας ομάδα για το Champions Fantasy League του Stoiximan.gr

Manchester City's Sergio Aguero celebrates scoring his side's third goal of the game with David Silva, left, and Benjamin Mendy during the English Premier League soccer match between Manchester City and Huddersfield Town at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Aug. 19, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's Sergio Aguero celebrates scoring his side's third goal of the game with David Silva, left, and Benjamin Mendy during the English Premier League soccer match between Manchester City and Huddersfield Town at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Aug. 19, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Το φετινό Champions League ξεκινάει στις 17 Σεπτεμβρίου και τρεις συντάκτες του Sport24.gr φτιάχνουν τη δική τους ομάδα στο Champions Fantasy League του Stoiximan.gr.

Η στιγμή που περιμένουν εκατομμύρια φίλαθλοι του ποδοσφαίρου σε όλο τον πλανήτη πλησιάζει. Στις 17 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένα τα πρώτα παιχνίδια στο Champions League 2019-2020. Οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές του υψηλότερου επιπέδου θα μονομαχήσουν για το τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Θα "παλέψουν" ώστε στον τελικό της 30ής Μαΐου 2020, στο Atatürk Olympic Stadium της Κωνσταντινούπολης, να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Εκτός, όμως, από το να παρακολουθήσετε τις αναμετρήσεις που δεδομένα θα επιφυλάξουν έντονες συγκινήσεις, τι θα λέγατε να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα και να εκτελέσετε χρέη προπονητή; Στο Champions Fantasy League του Stoiximan.gr μπορείς να γίνεις εσύ ο κόουτς που πάντα ήθελες να είσαι και να διεκδικήσεις εγγυημένα χρηματικά έπαθλα αξίας 100.000€*. Στη διάθεσή σου έχεις εικονικό budget 100.000.000 ευρώ, το οποίο μπορείς να μοιράσεις με όποιον τρόπο επιθυμείς σε 15 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, δημιουργώντας την ομάδα σου όπως εσύ τη θέλεις!

Αυτό με την υποσημείωση πως επιτρέπονται έως και τρεις παίκτες από την ίδια ομάδα, πως δεν επιτρέπονται περισσότερες από 20 ομάδες Fantasy ανά μέλος, αλλά και ότι πρέπει να επιλέξεις αρχηγό για την Fantasy ομάδα σου, ο οποίος θα λάβει διπλούς πόντους. Το τουρνουά διαρκεί για πολλαπλές αγωνιστικές, ενώ ο υπολογισμός της βαθμολογίας θα είναι τυπικός. Μετά την επιτυχημένη συνταγή του Fantasy Premier League, του Greek Fantasy League, του Fantasy του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ, τώρα λοιπόν έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις την ομάδα που ονειρεύεσαι στο Champions Fantasy League του Stoiximan.gr.

Το Sport24.gr, βέβαια, θα σε στηρίξει έμπρακτα. Τρεις συντάκτες του θα φτιάξουν τη δική τους ομάδα και θα σε βοηθήσουν να πάρεις ιδέες για την τελική σου επιλογή...

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΜΟΛΗ

Για τη θέση του τερματοφύλακα θα επιλέξω τον Βόιτσεχ Στσέζνι της Γιουβέντους. Μπορεί να χτύπησε ο Τζόρτζιο Κιελίνι, αλλά η "μεγάλη κυρία" εξακολουθεί να διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες στην άμυνα για να διατηρείται απαραβίαστη η εστία. Για το δεξί άκρο της άμυνας θα επιλέξω τον Κάιλ Γουόκερ της Σίτι, η οποία στον όμιλο βρίσκεται με Σαχτάρ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Αταλάντα. Στο κέντρο της άμυνας θα χρησιμοποιήσω τον Λεονάρντο Μπονούτσι της Γιουβέντους με παρτενέρ τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ. Αριστερός μπακ ο Νίκολας Ταγλιαφίκο του Άγιαξ, ένας παίκτης που μπορεί να είναι ακραίος αμυντικός, αλλά έχει αποδείξει ότι μπορεί και να σκοράρει.

Πάμε τώρα στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Μία από τις επιλογές μου θα είναι ο Μάρκο Βεράτι της Παρί. Ποιοτικός μέσος με καλή τιμή... Ο Νταβίντ Σίλβα της Σίτι παίρνει θέση στο βασικό σχήμα, ένας χαφ που δημιουργεί και εκτελεί με την ίδια ευκολία. Αυτούς τους δύο θα πλαισιώσει ο Τζόρτζιο Βαϊνάλντουμ της Λίβερπουλ, παίκτης που απέδειξε πέρυσι ότι πέρα από την ανασταλτική του δουλειά, έχει τη δυνατότητα να βρει δίχτυα.

Πάμε και στην τριάδα της επίθεσης, όπου θα επιλέξουμε παίκτες... φωτιά. Σέρχιο Αγκουέρο της Σίτι, Χάρι Κέιν της Τότεναμ και Αντουάν Γκριεζμάν της Μπαρτσελόνα. Όσο για τις θέσεις των αναπληρωματικών; Μια και... φορτώσαμε τη γραμμή κρούσης με ικανότατους και συνεπώς ακριβούς φορ, θα πάμε σε έξυπνες λύσεις με βάση το διαθέσιμο μπάτζετ.Καθώς έχουμε τη δυνατότητα, θα επιλέξουμε τρεις για τον πάγκο. Ο αναπληρωματικός κίπερ θα είναι ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς της Ίντερ. Ως χαφ θα επιλέξουμε τον Τόνι Κρόος της Ρεάλ και η τελευταίας μας επιλογή είναι ένας ακόμη στόπερ, ο Χοσέ Χιμένες της Ατλέτικο...

Η δική μας ομάδα για το Champions Fantasy League του Stoiximan.gr

Συνοπτικά: Στσέζνι, Γουόκερ, Μπονούτσι, Φαν Ντάικ, Ταγλιαφίκο, Βεράτι, Νταβίδ Σίλβα, Βαϊνάλντουμ, Αγκουέρο, Κέιν, Γκριεζμάν.

Πάγκος: Χαντάνοβιτς, Χιμένες, Κρόος.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΕΜΠΕΛΗ

Ώρα για Champions League, ώρα για την κορυφαία ευρωπαϊκή (κι όχι μόνο) διασυλλογική διοργάνωση. Μια καλή ομάδα ξεκινά από το τέρμα και ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι, Έντερσον, μας έχει (απο)δείξει ότι αποτελεί εγγύηση.

Ο Τρίπιερ άφησε το Λονδίνο για τη Μαδρίτη και ήδη έχει καπαρώσει φανέλα βασικού στην Ατλέτικο. Είναι η επιλογή για το δεξί άκρο, ενώ για το αριστερό έχουμε τον Ταγλιαφίκο ο οποίος μας εντυπωσίασε την περυσινή σεζόν με τη φανέλα του Άγιαξ, τον οποίον περιμένουμε να συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Η σταθερά και MVP της περυσινής σεζόν, Βίρτζιλ φαν Ντάικ, θα είναι με τον Ερναντέζ της Μπάγερν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ για το αντίστοιχο της μεσαίας γραμμής θα επιλέξουμε τον Ζορζίνιο της Τσέλσι με ένα δικό μας παιδί. Τον Ανδρέα Σάμαρη της Μπενφίκα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να εντυπωσιάσει και στη φετινή διοργάνωση και μαζί με τις μηχανές γκολ Σέρχιο Αγκουέρο και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θ' αποτελέσουν την επιθετική μας τριάδα.

Στον πάγκο έχουν τον γκολκίπερ της Νάπολι, Άλεξ Μερέτ, τον μπακ της Παρί Σεν-Ζερμέν, Τομά Μενιέ και τον μεσοεπιθετικό του Άγιαξ, Χακίμ Ζιγές.

Η δική μας ομάδα για το Champions Fantasy League του Stoiximan.gr

Συνοπτικά: Έντερσον, Τρίπιερ, Φαν Ντάικ, Ερνάντες, Ταγλιαφίκο, Σάμαρης, Ποντένσε, Ζορζίνιο, Λεβαντόφσκι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Αγκουέρο

Πάγκος: Μερέ, Μενιέ, Ζιγές

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΟΛΙΔΗ

Στο φετινό Champions League υπάρχουν όμιλοι που δύσκολα μπορείς να βγάλεις τα φαβορί που θα προκριθούν. Έτσι, στις επιλογές μας πέρνουμε ρίσκο και όπου βγει. Κάτω από τα δοκάρια επιλέγω τη λύση του Έντερσον αφού δύσκολα θα απειληθεί τουλάχιστον στη φάση των ομίλων. Μπροστά του έχουμε μία τετράδα η οποία μπορεί να σκοράρει, μπορεί να δώσει ασίστ και σίγουρα οι ομάδες τους μπορούν να κρατήσουν το μηδέν. Γουόκερ, Οταμέντι, Φαν Ντάικ και Αλάμπα μπορούν να τα κάνουν αυτά

Στο κέντρο και την επίθεση επιλέξαμε δύο τριάδες με ρίσκο και προοπτική. Οι έξι επιλογές μου θεωρητικά μπορούν να τα κάνουν όλα, όμως το θέμα είναι τι θα κάνουν οι ομάδες τους. Κουτίνιο, Σάντσο και Πούλισιτς συνθέτουν την τριάδα που επέλεξα στα χαφ, ενώ για την επίθεση ποντάρω πάνω στους Ντεμπελέ, Φέλιξ και Ζιρού.

Τέλος, για τον πάγκο επιλέγω τη λύση του Στάνκοβιτς, του Σίλε για την άμυνα και τη διάδα των Σένσι και Παρέχο στα χαφ.

Η δική μας ομάδα για το Champions Fantasy League του Stoiximan.gr

Συνοπτικά: Έντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι, Φαν Ντάικ, Αλάμπα, Σάντσο, Κουτίνιο, Πούλισιτς, Ντεμπελέ, Φέλιξ, Ζιρού

Πάγκος: Στάνκοβιτς, Σένσι, Παρέχο, Σίλε

Η αντίστροφη μέτρηση για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει αρχίσει. Εσύ ετοίμασες την ομάδα σου για το Champions Fantasy League του Stoiximan.gr; Πάτα εδώ.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ