CHAMPIONS LEAGUE

Η αστυνομία προειδοποιεί τους φίλους της Λίβερπουλ για την υποδοχή στη Μάντσεστερ Σίτι

Η αστυνομία προειδοποιεί τους φίλους της Λίβερπουλ για την υποδοχή στη Μάντσεστερ Σίτι
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ οργανώνουν "υποδοχή" στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι πριν από τον αγώνα των δύο ομάδων στο Champions League, με την αστυνομία να προειδοποιεί με ποινή φυλάκισης όσους φέρουν καπνογόνα, φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα.

Οπαδοί της Λίβερπουλ αναμένεται να "υποδεχτούν" το πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι, όταν αυτό πλησιάσει το "Άνφιλντ" για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League μεταξύ των δύο ομάδων (04/04, 21:45).

Το κάλεσμα ζητά από τους φίλους των "κόκκινων" να βρίσκονται δύο ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα έξω από το γήπεδο, μαζί με φωτοβολίδες, σημαίες, πανό, μπύρες και βεγγαλικά, για να "τους φοβίσουμε και να τους στείλουμε πίσω με τις ουρές στα σκέλια πριν αρχίσει καν το ματς".

Ωστόσο, η αστυνομία, μετά τις ανησυχίες που εξέφρασε η διοίκηση της Σίτι, προειδοποίησε όσους οπαδούς φέρουν πυρσούς και βεγγαλικά ότι θα έρθουν αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης.

Ο επιθεωρητής της αστυνομίας του Λίβερπουλ, Πολ Ουάϊτ δήλωσε: " Γνωρίζουμε ότι οι οπαδοί έχουν δηλώσει ότι σκοπεύουν να συγκεντρωθούν πριν από τον αγώνα του Champions League, που θα διεξαχθεί στο "Άνφιλντ" στις 4 Απριλίου μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Κατανοούμε ότι κάποιοι οπαδοί θέλουν να δημιουργήσουν μια έντονη ατμόσφαιρα, η χρήση όμως φωτοβολίδων και άλλων βεγγαλικών τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου είναι ανησυχητική. Τασσόμαστε πλήρως με τη Λίβερπουλ για την εξάλειψη των καπνογόνων και θα ζητήσουμε από τους οπαδούς να συνεργαστούν μαζί μας".

Η αστυνομία έχει γνώση της ανακοίνωσης των οπαδών και η δίωξη για βεγγαλικά μπορεί να οδηγήσει σε ποινή φυλάκισης. Θέλω να υπενθυμίσω στους οπαδούς ότι αυτό μπορεί να ισχύει όχι μόνο για καπνογόνα εντός του σταδίου, αλλά και για χρήση τους στους γύρω δρόμους", ήταν τα λόγια του υπεύθυνου της αστυνομίας του Λίβερπουλ.

Η αστυνομία προειδοποιεί τους φίλους της Λίβερπουλ για την υποδοχή στη Μάντσεστερ Σίτι

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ