CHAMPIONS LEAGUE

Γουαρδιόλα: "Δεν χάσαμε εξαιτίας του Νόιερ"

Γουαρδιόλα: "Δεν χάσαμε εξαιτίας του Νόιερ"

Ο Πεπ Γουαρδιόλα δήλωσε υπερήφανος για τον τρόπο που έπαιξε η Μπάγερν στο "Emirates" ενώ κάλυψε απόλυτα τον Μάνουελ Νόιερ για το λάθος του που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Άρσεναλ.

"Είχαμε τις ευκαιρίες μας για να κερδίσουμε αλλά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Άρσεναλ. Στο Champions League πρέπει να είσαι τέλειος σε κάθε τομέα και υπήρχαν κάποιοι τομείς όπου εμείς δεν ήμασταν τέλειοι. Παίξαμε για να ελέγξουμε το παιχνίδι και για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες.

Είμαι υπερήφανος για το πώς παίξαμε. Δείξαμε τεράστια προσωπικότητα. Ήρθαμε στην Αγγλία για να τελειώσουμε την πρόκριση και δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό, οπότε θα πρέπει να το κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Καταλανός τεχνικός, για να προσθέσει:

Γουαρδιόλα: "Δεν χάσαμε εξαιτίας του Νόιερ"

"Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα με τις αντεπιθέσεις της Άρσεναλ. Μπορούσες να καταλάβεις πως είναι μία κορυφαία ομάδα με ταχείς παίκτες. Δεν χάσαμε εξαιτίας του Μάνου (Νόιερ), πραγματοποίησε δύο με τρεις πολύ καλές επεμβάσεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο: μερικές φορές ένα περιστατικό κάνει τη διαφορά".

Την ίδια ώρα ο αρχηγός της Μπάγερν, Φίλιπ Λαμ, δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την πρώτη ήττα της χρονιάς για τη Μπάγερν . "Ελέγξαμε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο κομμάτι του και δεν επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να μας πρεσάρουν.

Γουαρδιόλα: "Δεν χάσαμε εξαιτίας του Νόιερ"

Είχαμε κάποια προβλήματα πριν την ανάπαυλα επειδή ήταν πολύ επιθετικοί. Η ήττα είναι πολύ πικρή. Είχαμε σπουδαίες ευκαιρίες απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα αλλά στις κρίσιμες στιγμές δεν σκοράραμε. Η Άρσεναλ είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, είναι η δυνατότερη αντίπαλός μας στον όμιλο".

Από την πλευρά του ο Μάνουελ Νόιερπαραδέχτηκε πως η λάθος έξοδος που επιχείρησε στο 77ο λεπτό ήταν εκείνη που κόστισε στην Μπάγερν την ήττα απέναντι στην Άρσεναλ. "Παίξαμε αρκετά καλά, το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Δυστυχώς έκανα ένα λάθος και η Άρσεναλ πήρε το προβάδισμα.

Γουαρδιόλα: "Δεν χάσαμε εξαιτίας του Νόιερ"

Δεν με ενδιαφέρει αν υπήρξε χέρι στη φάση από τον Ζιρού ή όχι, ξέρω πως έκανα λάθος. Όμως η ζωή συνεχίζεται..."

Άρσεναλ - Μπάγερν 2-0

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ