CHAMPIONS LEAGUE

Γκουαρντιόλα: "Ένα βήμα μακριά από τον τελικό"

FC Barcelona's coach Pep Guardiola looks on prior to their match against Real Madrid during semifinal first leg Champions League soccer match at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 27, 2011. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Pep Guardiola looks on prior to their match against Real Madrid during semifinal first leg Champions League soccer match at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 27, 2011. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν πανευτυχής μετά το τέλος του παιχνιδιού για τους ποδοσφαιριστές του αλλά και από το τελικό αποτέλεσμα, ενώ δεν θέλησε να σταθεί καθόλου στην αποβολή του Πέπε...

Ο προπονητής των "μπλαουγκράνα" είπε: "Είμαστε ένα βήμα πριν το τελικό, και γι αυτό προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να το καταφέρουμε. Δεν έχουμε πάει ακόμη στον τελικό υπάρχει και το παιχνίδι στο "Καμπ Νόου", τόνισε.

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, διότι προσπάθησαν πολύ και η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Δεν θέλω να μιλήσω για την αποβολή του Πέπε.

"Για τον αγώνα τώρα κάναμε κάποιες αλλαγές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, και φάνηκε πως μας βγήκαν αν κοιτάξουμε το τελικό αποτέλεσμα", πρόσθεσε.

"Δεν θέλω να σχολιάσω τα όσα δήλωσε, ο Μουρίνιο, δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι αντίπαλοι μας με νοιάζει μόνο η ομάδα μας. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε το Μέσι, αυτόν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή".

"Κοιτάξαμε τον προηγούμενο ματς που ηττηθήκαμε στον τελικό και είδαμε τι δεν κάναμε σωστά. Πιστεύω πως το διορθώσαμε και πετύχαμε αυτό που έπρεπε. Δεν θέλω τα ΜΜΕ, να μας αποδώσουν τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση μας στον τελικό. Ακόμη δεν έχει τελειώσει απολύτως τίποτε", είπε ο προπονητής των Καταλανών.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ