CHAMPIONS LEAGUE

Γκουαρδιόλα για αποκλεισμό: "Είναι σκληρό αλλά πρέπει να αντιδράσουμε"

Manchester City coach Pep Guardiola looks down during the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City coach Pep Guardiola looks down during the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε συγχαρητήρια στην Τότεναμ για την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Champions League και ζήτησε από τους παίκτες της Μάντσεστερ Σιτι να βγάλουν αντίδραση στο πρωτάθλημα!

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε βάλει στόχο να κάνει το εκπληκτικό "4 στα 4" στο φινάλε της σεζόν, όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί από τη στιγμή που το 4-3 στον δεύτερο προημιτελικό δεν στάθηκε αρκετό για να αποκλείσει την Τότεναμ και να παρει εκείνη το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League.

Πλέον, οι "πολίτες" έχουν να κυνηγήσουν δύο στόχους, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Αγγλίας έχοντας ήδη στη συλλογή τους το League Cup, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να δηλώνει υπερήφανος για τους παίκτες και τον κόσμο της Σίτι και να ζητάει αντίδραση στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Τοτεναμ το ερχόμενο Σάββατο.

"Ναι, είναι σκληρό. Είναι πολύ σκληρό αλλά πρέπει να το αποδεχτούμε. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι για όλο τον κόσμο. Κάναμε τα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο.

Manchester City's Raheem Sterling, second left, and Manchester City coach Pep Guardiola, right, react after being defeated in the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's Raheem Sterling, second left, and Manchester City coach Pep Guardiola, right, react after being defeated in the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Πετύχαμε τα γκολ που χρειαζόμασταν αλλά οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Τότεναμ και να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία στα ημιτελικά", τόνισε στις δηλώσεις του ο Καταλανός τεχνικός και πρόσθεσε:

"Είμαι πολύ υπερήφανος, ειδικά για τους φιλάθλους για την αντίδρασή τους. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ έτσι το στάδιό μας. Στενοχωριόμαστε για τον κόσμο μας, ξέρουν οτι δώσαμε τα πάντα αλλά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και δυστυχώς δεν είμαστε στην επόμενη φάση.

Πρέπει να αντιδράσουμε το Σάββατο αλλά δεν το σκέφτομαι τόσο τώρα, θα πρέπει να κοιμηθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι.

Παλέψαμε πολύ, εννέα με δέκα μήνες για την κατάκτηση της Premier League. Είναι στα χέρια μας".

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ