ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σκόουλς "ξέσκισε" τον Μουρίνιο για τον προκλητικό πανηγυρισμό του!

Γιουβέντους - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σκόουλς "ξέσκισε" τον Μουρίνιο για τον προκλητικό πανηγυρισμό του!

Ο Πολ Σκόουλς εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ζοζέ Μουρίνιο για τον προκλητικό πανηγυρισμό του στο φινάλε του Γιουβέντους-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ώρα που ο Πορτογάλος τόνιζε πως απάντησε στις προσβολές που δεχόταν εκείνος και η οικογένειά του.

Συγκλονιστικό και συνάμα επεισοδιακό ήταν το φινάλε του Γιουβέντους-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τορίνο, με τους "κόκκινους διαβόλους" να παίρνουν τη νίκη με σούπερ ανατροπή χάρη σε γκολ του Μάτα και αυτογκόλ του Μπονούτσι και τον Μουρίνιο να "προκαλεί" τους τιφόζι των γηπεδούχων, βάζοντάς το χέρι στο αυτί του για να τους... ακούσει!

"Αυτό γίνεται σε κάθε μέρος που πάει. Χρειάζεται να νικάς και να έχεις στιλ. Πήγαινε και σφίξε το χέρι του αντίπαλου προπονητή, πήγαινε προς το μέρος των οπαδών και χειροκρότησε.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γίνεται κάτι τέτοιο, όμως έτσι είναι ο τρόπος του", δήλωσε στην κάμερα του "BT Sport" ο Σκόυλς, ο οποίος δεν δίστασε να επικρίνει τον "special one" για την κόντρα που άνοιξε με την κερκίδα, παρά τη χαρά του για τη σπουδαία ανατροπή που θύμισε το 1999 και τον αλησμόνητο τελικό του "Καμπ Νόου" με την Μπάγερν.

Στις πρώτες δηλώσεις του πάντως μετά το περιστατικό (οι Μπονούτσι και Κιελίνι τον πλησίασαν και του ζήτησαν εξηγήσεις αλλά απομακρύνθηκαν από τους παίκτες της Γιουνάιτεντ), ο Μουρίνιο είπε στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό "Sky Sport":

"Σε μία όμορφη ιταλική πόλη με προσέβαλαν για 90 λεπτά. Ήρθα εδώ για να κάνω τη δουλειά μου, δεν προσέβαλα κανέναν. Στο φινάλε έκανα μόνο τη χειρονομία "Θέλω περισσότερο να σας ακούω".

Οι τιφόζι προσέβαλαν την οικογένειά μου και την οικογένεια της Ίντερ. Δεν ήταν όμορφο αυτό και για αυτό αντέδρασα με αυτό τον τρόπο.

Σέβομαι την Γιουβέντους, σέβομαι τους παίκτες, σέβομαι τον προπονητή. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για τα αγόρια μου".

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 1-2 (HIGHLIGHTS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ