CHAMPIONS LEAGUE

Γιουβέντους - Λιόν: Ο Ρονάλντο με γκολάρα "έσπασε" ρεκόρ 86 ετών

Γιουβέντους - Λιόν: Ο Ρονάλντο με γκολάρα "έσπασε" ρεκόρ 86 ετών
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Γιουβέντους υποδέχθηκε στο Τορίνο το βράδυ της Παρασκευής τη Λιόν (7/8) στο πλαίσιο της ρεβάνς των "16" του Champions League, σε μια βραδιά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε φαρδιά πλατιά το όνομά του στην ιστορία της Γιουβέντους. (VIDEO)

Η "Γηραιά Κυρία" του ιταλικού ποδοσφαίρου βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μέμφις Ντεπάι στο 12', αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο λίγο πριν την ανάπαυλα ισοφάρισε σε 1-1 το ματς με εκτέλεση πέναλτι.

Στα 35 του χρόνια ο Πορτογάλος σούπερ σταρ συνεχίζει να γράφει ιστορία στη βίβλο του ποδοσφαίρου, καθώς αυτό ήταν το 36ο του γκολ μέσα στη σεζόν με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Με τη συμπλήρωσε μιας ώρας παιχνιδιού πέτυχε και δεύτερο γκολ το οποίο ήταν αριστούργημα και τον έβαλε στην κορυφή μιας λίστας που φαινόταν στοιχειωμένη. Με το 37ο τέρμα του μέσα στην τρέχουσα σεζόν έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Γιουβέντους μέσα σε μια σεζόν. Μια επίδοση που διατηρούσε ο Φελίτσε Μπορέλ από τη σεζόν 1933-34 με 36 γκολ. Αξιζει να σημειωθεί πως αντίστοιχη επίδοση έχει και με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Απολαύστε το:

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ