CHAMPIONS LEAGUE

Γιουβέντους: Ερωτηματικό η στάση των οπαδών

Juventus fans wave flags prior to the Italian Cup final soccer match between Juventus and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Juventus fans wave flags prior to the Italian Cup final soccer match between Juventus and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Η κόντρα των οργανωμένων οπαδών της Γιουβέντους με τον Ανιέλι δημιουργεί "εμφύλιο" στις κερκίδες του "Allianz Stadium και η στήριξη στην ομάδα δεν είναι δεδομένη στο σημερινό (12/3) παιχνίδι απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την φάση των 16 του Champions League.

Η Γιουβέντους καλείται σήμερα (12/3) να κάνει ένα μικρό "θαύμα" στο Allianz Stadium κόντρα στην Ατλέτικο και να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα για την φάση των 16 του Champions League. Οι "Μπιανκονέρι" όμως δεν μπορούν να βασίζονται στην βοήθεια των οπαδών τους, αφού εκείνοι σκέφτονται "απεργία".

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Γιουβέντους κατά την διάρκεια της χρονιάς έχουν στραφεί ενάντια στον Ανιέλι και την διοίκηση του, ενώ διαμαρτύρονται συχνά για την υψηλή τιμή των εισιτηρίων. Ο τρόπος διαμαρτυρίας που έχουν επιλέξει είναι η σιωπή τους την ώρα των παιχνιδιών.

Ωστόσο, αυτή η σιωπή έχει προκαλέσει έναν "εμφύλιο" ανάμεσα στους φιλάθλους. Υπάρχουν μάλιστα περιστατικά με φιλάθλους που θέλουν να φωνάξουν υπέρ της Γιουβέντους και αντιμετωπίζονται με άσχημο τρόπο από τους οργανωμένους. Κάτι τέτοιο συνέβη και στο "Wanda Metropolitano" στην πρώτη αναμέτρηση των "Μπιανκονέρι" με την Ατλέτικο.

Στο τελευταίο ματς της Γιουβέντους για το ιταλικό πρωτάθλημα απέναντι στην Ουντινέζε, οι οπαδοί έσπασαν την σιωπή τους με συνθήματα κατά της Λίβερπουλ για την τραγωδία του Χέιζελ, με αποτέλεσμα το υπόλοιπο γήπεδο να απαντήσει με σφυρίγματα.

Οι οργανωμένοι μπορεί να αποφάσισαν επίσημα να υποστηρίξουν την ομάδα τους στο σημερινό παιχνίδι (12/3) με αντίπαλο την Ατλέτικο, όμως, όπως αναφέρουν ιταλικά μέσα, αυτή η στήριξη δεν είναι δεδομένη. Τα ίδια μέσα, μάλιστα, καλούν τον κόσμο να αφήσει στην άκρη τις όποιες διαφωνίες και να σταθεί αναφανδόν στο πλευρό της ομάδας για την ανατροπή και την πρόκριση.

Πάντως, λίγες ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού, η στάση των οργανωμένων δεν φαίνεται να αλλάζει, αφού έχουν κρεμάσει πανό κατά του Ανιέλι έξω από το Allianz Stadium που αναγράφει: "Αυξήστε τις τιμές για να μας κρατήσετε μακριά, χωρίς την φωνή μας, η σιωπή μας είναι ατρόμητη"

Γιουβέντους: Ερωτηματικό η στάση των οπαδών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Champions League: Ο Ρονάλντο έχει πληγώσει 22 φορές την Ατλέτικο
Ρονάλντο: "Πιστεύουμε στην πρόκριση"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ