CHAMPIONS LEAGUE

Γιουβέντους: Αυτά είπε ο Ρονάλντο στη μητέρα του μετά τον αποκλεισμό

Juventus' Cristiano Ronaldo walks off the pitch at the end of the Champions League, quarterfinal, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. Ajax won 2-1 and advances to the semifinal on a 3-2 aggregate. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo walks off the pitch at the end of the Champions League, quarterfinal, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. Ajax won 2-1 and advances to the semifinal on a 3-2 aggregate. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η μητέρα του Ρονάλντο, Ντολόρες Αβέιρο αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην Πορτογαλία τι ειπώθηκε μεταξύ εκείνης και του γιου της μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γεύτηκε την πικρία του αποκλεισμού στα προημιτελικά του Champions League, έπειτα από την ήττα με 2-1 στο Τορίνο από τον φορμαρισμένο Άγιαξ.

Η μητέρα του CR7, Ντολόρες Αβέιρο που βρίσκεται στην Πορτογαλία για να παρακολουθήσει ένα τουρνουά στο οποίο αγωνίζεται ο μεγάλος γιος του σούπερ σταρ της Γιουβέντους (σ.σ. και ο Κριστιάνο Jr. αγωνίζεται με την μπιανκονέρα), αποκάλυψε στα Μέσα της χώρας της αυτά που είπε με τον Ρονάλντο, τηλεφωνικά, λίγες ώρες μετά από την ήττα στην Ιταλία.

" Μητέρα, δεν μπορώ να κάνω θαύματα" υποστήριξε πως ήταν η ατάκα του Κριστιάνο η μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο που ανέφερε μεταξύ άλλων πως το παιδί της ήταν λυπημένο από τον αποκλεισμό " ...δεν είχαν την τύχη μαζί τους και την πρόκριση αξίζει αυτός που νικάει. Ο Κριστιάνο ήταν στεναχωρημένος, ήθελε να φτάσει στον τελικό του Champions League. Τώρα θα χρειαστεί να περιμένει..." τόνισε στους συμπατριώτες της η Αβέιρο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ