CHAMPIONS LEAGUE

Γιουβέντους - Άγιαξ: Ισοφάριση με Φαν ντε Μπέεκ

Ajax's Donny van de Beek, right , scores during the Champions League quarter final, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ajax's Donny van de Beek, right , scores during the Champions League quarter final, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Ντόνι φαν ντε Μπέεκ ισοφάρισε (1-1) για τον Άγιαξ στο 36ο λεπτό της εκτός έδρας ρεβάνς με τη Γιουβέντους για τα προημιτελικά του Champions League. (VIDEO)

Η Γιουβέντους υποδέχεται τον Άγιαξ - live από το Sport24.gr η εξέλιξη - στη ρεβάνς του 1-1 του Άμστερνταμ για τα προημιτελικά του Champions League και οι μπιανκονέρι άνοιξαν το σκορ 28 λεπτά μετά από την έναρξη του ματς με κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο.

O 21χρονος μεσοεπιθετικός του Αίαντα, Ντόνι φαν ντε Μπέεκ, ισοφάρισε για την ολλανδική ομάδα στο 36ο λεπτό. Σε σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Φαν Ντε Μπέεκ ο οποίος με ένα αρκετά όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, το οποίο αν μείνει οδηγεί την πρόκριση σε παράταση. Δείτε τη φάση:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ