ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουνγκ Μπόις - Βαλένθια 1-1: Ισοπαλία-καταδίκη για τις "νυχτερίδες"

Valencia defender Ezequiel Garay, second left, celebrates after scoring against Barcelona during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Barcelona, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Valencia defender Ezequiel Garay, second left, celebrates after scoring against Barcelona during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Barcelona, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Η Βαλένθια προηγήθηκε στην Ελβετία όμως υποχρεώθηκε σε οδυνηρή ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις που την αφήνει πίσω στη μάχη της πρόκρισης στους "16" του Champions League (VIDEO).

Στην 2η αγωνιστική η Βαλένθια πήρε έναν χρυσό βαθμό στο "Ολντ Τράφορντ" κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-0) όμως τρεις εβδομάδες αργότερα κατάφερε να "χύσει την καρδάρα με το γάλα".

Και αυτό γιατί απέναντι στην ουραγό του 8ου ομίλου Γιουνγκ Μπόις, δεν μπόρεσε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο, έμεινε στο 1-1 στην Ελβετία, και τώρα θα χρειαστεί να κάνει μία υπέρβαση στα επόμενα τρία ματς της φάσης των ομίλων για να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τους "16" αντί μίας εκ των Γιουβέντους ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι "νυχτερίδες" άνοιξαν το στο 26' με πλασέ του Μπατσουαγί που πέτυχε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ (ασίστ ο Σολέρ), όμως στο δεύτερο μέρος η Γιουνγκ Μπόις κυριάρχησε και δίκαια πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 49' και στο 51' απείλησε με τους Φάσναχτ (απέκρουσε ο Νέτο) και Εμπαμπού (σουτ άουτ), με τις "νυχτερίδες" να μην ακούν όμως τις προειδοποιητικές βολές και να τιμωρούνται στο 55': τότε που οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Οαρό να κάνει το 1-1 από το σημείο του πέναλτι.

Το σκορ αυτό έμεινε ως το φινάλε, με την Γιουνγκ Μπόις να έχει μάλιστα την ευκαιρία ακόμα και για την ανατροπή στο 88' αλλά τον Νέτο να σώζει την Βαλένθια αποκρούοντας την κεφαλιά του Σανόγκο και στέλνοντας τη μπάλα να βρει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1-1 (GOALS)

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ: Βόλφλι, Φον Μπέργκεν, Σουλεϊμάνι (74' Ενγκαμελέ), Σόου, Φάσναχτ (85' Μπερτόνε), Ασαλέ, Μπενίτο, Λάουπερ, Σανόγκο, Εμπαμπού, Οαρό (78' Ενσαμέ)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Νέτο, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Κοντογκμπιά (70' Κοκελέν), Σολέρ, Παρέχο, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Ροντρίγκο, Τόρες (67' Γκαμέιρο), Πιτσίνι, Μπατσουαγί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ